Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Dame
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Boots

Skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Skoletter til dame

Skoletter er en helt egen sjanger for alle skoelskere. De finnes i mange fine varianter og er i en eller annen form alltid aktuelle, selv om trendene kommer og går. Skoletter for dame er et veldig spennende sortiment fordi mange kvinner velger skoletter for å fremheve sin personlighet og stil, ikke minst i form av solide snøreskoletter med grov såle. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Hvit
Beige
Grå
Gul
Dame

41 artikler

So All, Torre High
650 NOK
Din Sko
Alley, Doxta Lu Zip
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Balboa
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Balboa
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Aiden
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Cardi Sporty Wp
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Leia Fur Waterproof Black
750 NOK
Din Sko
Attitude, Lissone Lace
650 NOK
Din Sko
So All, Erba Lace Up
650 NOK
Din Sko
So All, Formia Lace Up
700 NOK
Din Sko
Xit, Mondovi
650 NOK
Din Sko
Vox, Trinity
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Rho Mid Lace Waterproof Beige
699 NOK
Din Sko
Vox, Ruff High Tx
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Arya Winter
500 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Amsterdam Fur Beige
599 NOK
Din Sko
Linear, Amsterdam Fur Black
649 NOK
Din Sko
So All, Sissie Lace Up
750 NOK
Din Sko
Vox, Trinity Lace Up
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Xit, Montanar Lace
700 NOK
Din Sko
Alley, Jennifer Lu Ring
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Foti Lace Up
500 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Gore-tex
Ecco, Xpedition Boot Gore-Tex
1700 NOK
Din Sko
Skinn
Bold, Curling Suede
600 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Handle skoletter til dame

Skoletter kan også være sofistikerte og sobre i klassiske farger og fine materialer. Hvis du er ute etter en ordentlig bekvem skolett som gir både stil og komfort, kan du satse på en sporty modell med fleksibel cupsole som gir spenst i steget og passer perfekt for en casual hverdagslook. Her finner du oppdaterte modeller fra blant andre våre egne merker Vox, LINEAR og Lejon. For vinterhalvåret kan vi tilby et stort sortiment av varmfôrede skoletter for dame med grove såler som gir godt grep på både våte og snøbelagte underlag. Med lang snøring kan du snøre igjen helt opp i skaftet og unngå lekkasje inn i skoen. ECCO har flere veldig bra skoletter i dette sortimentet som kombinerer funksjon og fashion på en perfekt måte. Vårt eget merke PACE tilbyr også en rekke fine skoletter med printet skinn eller glatte, klassiske overdeler.

Dameskoletter passer for alle sesonger

Summa summarum kan vi konstatere at skoletter alltid er rett og at det finnes et par for enhver sesong! Det er bare din personlige smak og årstiden som avgjør hvilke du behøver akkurat nå. Vi håper at du finner nettopp dine nye favoritter i vårt utvalg av skoletter for dame. Jo mer du bruker dine nye skoletter, desto mer personlige blir de. Hvis du tar godt vare på dem og gir dem litt kjærlighet, kommer du til å ha glede av dem i lang tid fremover. I vårt skopleiesortiment finner du rett behandling for dine nye skoletter. Handle online eller stikk innom i en av våre butikker for personlig service. Takk for at du handler hos oss XO!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.