Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Dame
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pumps

Sandaler

Reimsandaler

Slip in

Sandaletter

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Sandaler til dame

Sandaler til dame kommer i en rekke herlige utførelser og stilnivåer. Fra sommerens selvsagte badetøfler og reimsandaler til elegante modeller i skinn eller semsket med fine preginger og detaljer, slip-ins, pool slides, flip-flop, gladiatorsandaler, platåsandaler. Spenner og remmer og mønstre som gir det lille ekstra og gjør sandalene til dine personlige favoritter.  Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Rosa
Brun
Grå
Grønn
Lilla
Metall
Rød
Gul
Oransje
Dame

213 artikler

Xit, Nicol
530 NOK
Din Sko
Lejon, Nova
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Nova
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Nova
250 NOK
Din Sko
Linear, Nova
250 NOK
Din Sko
Alley, Hio
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Moy
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Moy
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Moy
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Pia Straps
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Pia Straps
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Pia Straps
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Push1 Ds Knot Pu
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Push1 Ds Knot Pu
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Fia
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Fia
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Fia
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Ceriva
520 NOK
Din Sko
Linear, Cervia
520 NOK
Din Sko
Linear, Cervia
520 NOK
Din Sko
Linear, Cervia
520 NOK
Din Sko
Linear, Cervia
520 NOK
Din Sko
Linear, Cervia
520 NOK
Din Sko
Linear, Cervia
520 NOK
Din Sko

Kjøp sandaler til dame for varme dager

Det er ingen tilfeldig at sandaler har vært populære helt siden Jesus vandret rundt på jorden og enda lenger tilbake. Romersandaler lever jo fortsatt i våre dager og viser at et vinnende konsept ikke behøver å forandres og at tidløs stil overlever alle trender. Og det er lett å være enig dem som synes at et par skikkelig bekvemme sandaler er menneskets beste venn. Eller i det minste føttenes.

Oppdatert sortiment av damesandaler

I vårt sortiment av sandaler for dame finner du alltid et oppdatert utvalg av sandaler uansett om du setter komforten eller stilen først. Egentlig er det ikke noe valg du må gjøre, fordi våre sandaler har en tendens å forene begge disse egenskapene! Når det gjelder bekvemmeligheten, er fotsengen og sålen alfa og omega. En fotseng som er formet etter fotens naturlige buer og steg, er et godt utgangspunkt når du vil at sandaler skal sitte behagelig, steg etter steg og hele dagen. En yttersåle i et støtdempende materiale, gjerne gummi, er også viktig for å holde komforten hele dagen. Hvis du velger et par sandaler i mykt og fint skinn, får du et par følgesvenner som du kan ha glede av i mange sesonger og som slites vakkert etter hvert som du bruker dem. Sørg bare for å gi dem litt kjærlighet i form av rett skopleie iblant, slik at de ikke tørker ut eller mister sin glans.

Hvilken sandaltype er du?

For deg som foretrekker å holde deg aktiv på fritiden i årets varmere måneder, er trekkingsandaler eller hikingsandaler et utmerket alternativ til turskoene eller skolettene. Ved å kombinere sandalens smidighet og luftighet med stødighet og såler som klarer de fleste underlag samt slitesterke overdelsmaterialer, får du det beste av to verdener. Føl deg fri til å utforske omgivelsene og turstiene uten å føle deg innestengt og svett på føttene!

For deg som heller holder deg i byen, har vi mange fine damesandaler som lever opp til dine krav om motegrad og urbant preg. Et par stilige slip-in-sandaler er en perfekt måte å dresse ned en fin kjole på, eller de kan matches med et par korte jeans, gjerne croppede for en passe punkete look. Et par klassiske korksandaler er også et stilsikkert kort som fungerer like bra på uteserveringen som i kontormiljøet. De er ikke bare elegante, men også bekvemme og skånsomme for føttene.

Uansett hvilken sandaltype du er, så tror og håper vi at du skal kunne få oppfylt dine behov hos oss på FEETFIRST. Se deg rundt i vårt utvalg av sandaler for dame, klikk hjem de du liker litt ekstra akkurat nå og slapp av. Snart får du en leveranse sandaler, tidenes mest holdbare skomote!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.