Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Dame
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Pumps til dame

Med et par velvalgte pumps i skogarderoben behøver du aldri å være usikker på om du har noe som passer, nesten uansett hva som står på programmet. Dette er en av de skomodellene som virkelig kan redde situasjonen når du trenger et par sko som er elegante, hverdagsfine eller festfine og som kan matches med det meste i klesgarderoben. Avhengig av din nåværende bestand finnes det noen enkle tips for en stilsikker investering i et par nye pumps. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Beige
Brun
Grønn
Metall
Rød
Dame

23 artikler

Duffy, Pointy
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Duffy, Pointy
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Duffy, Pointy
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Xit, Arese
530 NOK
Din Sko
Xit, Arese
530 NOK
Din Sko
Xit, Arese
530 NOK
Din Sko
Alley, Kajsa
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
So All, Roos
500 NOK
Din Sko
So All, Roos
500 NOK
Din Sko
Alley Comfort, Roos
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Roos
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Roos
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Rie
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Rie
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Rie
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-25%
So All, Pumps
299 NOK 399 NOK
Din Sko
-33%
Alley Comfort, Kalla
199 NOK 300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-62%
Vox, Pumps
149 NOK 400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-62%
Vox, Pumps
149 NOK 400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Outlet -33%
Alley Comfort, Lana
199 NOK 300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Coming Soon
So All, Linz
500 NOK
Din Sko
Coming Soon
So All, Amatino Hi Blade Pu Blk
520 NOK
Din Sko
Coming Soon
So All, Linz
500 NOK
Din Sko

Pumps matches med det meste

Er det helt tomt på pumpshyllen der hjemme? Da er det smarteste kjøpet et par klassiske damepumps med passe rund tå. Gjerne i en ensfarget modell, f.eks. svart eller grå. Klosshæl og ikke for mange detaljer som stikker seg ut, er andre gode tips hvis du skal skaffe deg ditt første par pumps. Med et par stilrene pumps som base kommer du langt og med denne tidløse modellen trenger du aldri å bekymre deg for å være ”ute”. Vi våger å love at et par ensfargede, fine pumps kommer til å være en del av motebildet om både to, tjue og femti år. Vil du ha flere pumps å velge blant, er det ikke feil å komplettere med et par i en litt kvikkere farge, med mønstret overdel eller hvorfor ikke et smekkert bånd over foten? Poenget er at når du først har investert i dine første tidløse pumps, kan det være gøy å slå seg litt løs. Da kan du satse på et par som skiller seg ut litt fra det aller mest stilrene.

Pumps med hælhøyde etter din smak

En annen variabel å tenke på, er hvilken hælhøyde og hæltype du skal satse på. Hvis du ikke er så glad i høye hæler og helst går i sneakers eller andre sko med flat såle, kan du med fordel velge en litt lavere hælhøyde. Du finner mange fine modeller med bekvem klosshæl på opptil fem centimeter som du kan være komfortabel i hele dagen og kvelden. Hvis du vil heve nivået et par hakk, kan du gå opp noen centimeter og se etter pumps med hælhøyder på mellom sju og ti centimeter. Velg en litt smalere hæl hvis du vil ha en stilig effekt og elegant look. Uansett hvilke pumps du velger å klikke hjem, kan du være trygg på at du alltid har et stilsikkert alternativ i garderoben for kontoret, middagen eller fødselsdagsfesten. Få sko er like allsidige og anvendbare som pumps.

Velkommen til å klikke hjem dine nye pumps for dame her på hjemmesiden eller i en av våre Din Sko-butikker. Takk for at du velger Feetfirst!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.