Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Velg butikk
Feet First_nb

Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Dame

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Høyhælte sko

Kilehæler

Platåsåler

Pumps

Sandaletter med reimer

Lave sko

Outdoor and trekking

Sandaler

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
35
36
37
37.5
38
39
40
40.5
41
42
42.5
43
44
Sort
Hvit
Flerfarget
Brun
Beige
Blå
Rosa
Grønn
Metall
Rød
Dame

61 artikler

Alley Comfort, Lana Plain
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Kajsa Basic
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Kalla Basic
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Xit, Arese 2 Plain
399 NOK
Din Sko
Attitude, Mini Kassandra
399 NOK
Din Sko
Xit, Marsala 4 Strap
399 NOK
Din Sko
-16%
Gabor, Sibylla Sling
999 NOK 1199 NOK
Nilson Shoes
Pace, Pumps
599 NOK
Din Sko
Pace, Pumps
599 NOK
Din Sko
Pace, Pumps
599 NOK
Din Sko
So All, Pumps
399 NOK
Din Sko
-16%
Gabor, Sissela
999 NOK 1199 NOK
Nilson Shoes
Xit, Pumps
399 NOK
Din Sko
Alley Comfort, Pumps
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
So All, Pumps
399 NOK
Din Sko
Marco Tozzi, Cargo
499 NOK
Nilson Shoes
Ecco, Shape 75
1499 NOK
Ecco
-16%
Gabor, Sissela
999 NOK 1199 NOK
Nilson Shoes
Marco Tozzi, Baci Pointy
499 NOK
Nilson Shoes
Alley, Pumps
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
So All, Pumps
399 NOK
Din Sko
Ecco, Shape 75 Pointy Sleek 2.0
1599 NOK
Ecco
Gabor, Eliza Strass
1399 NOK
Nilson Shoes
Tamaris, Carmen
699 NOK
Nilson Shoes

Pumps

Med et par fine pumps er du rett kledd for alle mulige anledninger, fra arbeidsdagen på kontoret til kveldens middag eller fest. Det er det som er det herlige med pumps, de er de perfekte skoene for deg som vil føle deg elegant og velkledd uten å dra til med høye hæler eller fire på komforten. Det er naturligvis derfor pumps har beholdt sin selvskrevne plass i skogarderoben gjennom alle tiår og alltid føles like aktuelle. Som en av de absolutte favorittene blant våre sko har den evig liv og kan i sine mange variasjoner løfte et hvilket som helst antrekk.

Hva kjennetegner pumps?

I den klassiske definisjonen har et par pumps lukket hæl og tå, og overdelen er sømløs i skinn, semsket eller tøy. Med tiden har man gått bort fra denne strenge avgrensningen, så i dag kan du finne pumps med peep toe, åpen tå, remmer rundt ankelen og dekorative detaljer. Også hælen kan se forskjellig ut på ulike pumps, fra kitten heels til stiletthæl via en komfortabel kilehæl. Det finnes altså mange muligheter til å få en look med personlig preg når du velger pumps. Både i valget av selve skoen og hvordan du matcher den.

Stort utvalg av pumps

I vårt store sortiment av pumps finner du også en stor variasjon av modeller, prisklasser og materialer. For en sober og elegant look er et sikkert kort svarte, klassiske pumps i skinn med kilehæl for en perfekt kombinasjon av form og komfort. Denne favoritten gjør seg like bra på kontoret som til festen. Foretrekker du pumps i semsket eller tekstil med semskede detaljer, kan du velge mellom flere fine modeller i sesongens farger, eller i tidløst svart. Finnes med klassisk bred hæl eller fint skulpturert hæl som gir skoen et festpreg. En annen populær modell er pumps med lukket tå og hæl som er åpen på sidene og har en både fin og praktisk vristrem som holder skoen på plass. Vil du ha et par elegante pumps som likevel har noe ekstra, velger du en slange- eller krokomønstret variant. De er perfekte når du vil bli sett på festen, men beholde stilen.

Pumps – en klassiker som holder

Pumps som vi kjenner dem i dag, fikk sin debut allerede på 1950-tallet som et nytt innslag på fester og blant motebevisste kvinner. Resten er skohistorie! Så finn de pumpsene som passer for nettopp dine formål og sammenhenger og vær en del av historien. Når vi ser ytterligere 70 år fremover i vår spåkule, ser vi at pumps fortsatt har sin selvsagte plass på arbeidsplasser, rundt middagsbord og på festen. Spørsmålet er hvilke ytterligere modifiseringer og nye detaljer som pryder dem da? Jaja, det får fremtiden vise – velkommen til å handle dine pumps som du vil ha dem akkurat i dag! Du klikker hjem dine nye par enkelt og trygt via feetfirst.no eller besøker din Din Sko-butikk for å prøve ditt par der.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10% første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.