Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Velg butikk
Feet First_nb

Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Dame
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Høyhælte sko

Lave sko

Outdoor and trekking

Sandaler

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Outdoor and trekking til dame

Elsker du å være ute i naturen, gå lange turer i skogen og dra på utflukter og fotturer så snart du får mulighet? Da bør du sjekke vårt outdoor- og trekking-sortiment for dame. Der har vi samlet det beste av støvler og tursko for deg som ferdes mye ute i skog og mark. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Flerfarget
Beige
Grå
Lilla
Dame

18 artikler

Lejon, Aiden Wp High Teck
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Ecco, Terracruise Gore-Tex
1500 NOK
Din Sko
Linear, Leia Treck Waterproof Black
800 NOK
Din Sko
Ecco, Xpedition Boot Gore-Tex
1700 NOK
Din Sko
Ecco, Xpedition Low Gore-Tex
1500 NOK
Din Sko
Rieker, Ann
1000 NOK
Din Sko
Rieker, Ann
1000 NOK
Din Sko
Lejon, Aiden Wp High Teck
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Aiden Wp Tech
500 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Cervia Trekking
450 NOK
Din Sko
Alley Comfort, Fia Flower Tx/Pu
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Fia Flower Tx/Pu
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Ecco, Offroad
1099 NOK
Din Sko
Ecco, Offroad
1099 NOK
Din Sko
Lejon, Sandaler
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Sandaler
399 NOK
Din Sko
Ecco, Offroad
1099 NOK
Din Sko
Outlet -50%
Sandaler
149 NOK 299 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Handle outdoor and trekking til dame for behagelige turer

At vi nordmenn er et naturelskende folk, er ingen nyhet. Men faktum er at i løpet av de senere år har vi søkt oss enda oftere til turstier, naturreservater, vakre fjell og dype skoger for å lade batteriene.

Friluftsliv + outdoor- og trekkingsko = sant

I takt med at stadig færre jobber med skog, jordbruk og fiske virker det som fritidstrenden går i motsatt retning. Og det er kanskje ikke så rart – jo mer tid vi tilbringer i kontorlandskaper og foran skjermer, desto større er behovet for å gjøre noe ute i frisk luft når vi har fri, kan man tenke seg. Og du som har blitt hekta på denne trenden (eller er et friluftsmenneske fra barnsben av), vet at et par dårlig valgte sko kan sabotere den mest fantastiske utsikt eller storslåtte opplevelse. Når føttene blir trøtte og gnagsårene setter inn, er det liksom ikke noe gøy lenger. Hvis du har fått smaken på outdoor-livet, er det alfa og omega med gode sko. Frister det mest med en rask søndagstur på godt opptråkkede stier, er et par velvalgte walkingsko eller sneakers med god demping et bra valg.

Rette tursko for føttenes skyld

Avhengig av årstid kan du sørge for å holde føttene friske med en gjennomtrengelig meshoverdel i varmere vær, eller satse på en vanntett modell med GORE-TEX-membran rundt foten som holder væten ute og samtidig skaper et godt klima for foten. For litt mer avanserte eventyr i røft terreng og/eller med lange etapper anbefaler vi varmt et par ordentlige tursko med rett støtte for foten og godt grep. Det beste med et par riktig gode tursko er at de bare blir mer behagelige jo flere kilometer du går i dem. Og når det er behagelig å gå og føttene har det bra, kan du nyte desto mer av alt naturen har å by på i form av vakre utsikter og varierte landskap. Finnes det noe bedre enn å knytte opp snøringen etter en lang tur, trekke av seg skoene og lufte føttene mot et tre eller en vegg og nyte en kopp kaffe fra termosen? Det er i det minste en av livets mange store, små nytelser, det vet alle som har opplevd denne følelsen.

Så sørg for at du aldri lar dårlige sko og verkende føtter skape hindringer for friluftslivet. I vårt utvalg av outdoor- og trekkingsko for dame finner du alltid sesongens utvalgte tursko. Klikk hjem dine nye walking- eller tursko for dame her på nettstedet og begynn å planlegge neste hike eller uteeventyr allerede i dag!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10% første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.