Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Dame
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Loafers til dame

Skogarderoben ikke er komplett uten minst ett par loafers. Dameloafers var i lang tid et mer eller mindre ukjent konsept fordi menn lenge hadde ”enerett” på denne klassiske skomodellen. Men motene endrer seg og nå har loafers vært en minst like viktig del av looken for kvinner i mange år. Og hvorfor skulle de ikke være det? De er stilrene, praktiske, smekre og superenkle å bruke i de fleste sammenhenger. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Grå
Grønn
Dame

31 artikler

So All, Torbole
550 NOK
Din Sko
Xit, Tessan
530 NOK
Din Sko
So All, Torbole Loafer
550 NOK
Din Sko
Xit, Livorno
550 NOK
Din Sko
Vox, Deli
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Lofa
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Xit, Tivoli
249 NOK
Din Sko
Xit, Tivoli
199 NOK
Din Sko
So All, Umbra
550 NOK
Din Sko
So All, Umbra
550 NOK
Din Sko
Attitude, 1. Adelfia Loafer Blk
600 NOK
Din Sko
Alley Comfort, Livorno
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Livorno
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Xit, Cantu
600 NOK
Din Sko
So All, Torbole Penny
550 NOK
Din Sko
Vox, Deli
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Claudia Ghizzani, Titti Loafer
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-43%
Xit, Tessan
299 NOK 530 NOK
Din Sko
-43%
Xit, Tessan
299 NOK 530 NOK
Din Sko
-42%
Xit, Livorno
299 NOK 520 NOK
Din Sko
-42%
Xit, Livorno
299 NOK 520 NOK
Din Sko
-50%
Alley, Sia Basic
99 NOK 200 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-25%
Alley, Loafers
149 NOK 199 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-57%
Alley Comfort, Spasersko
149 NOK 350 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Handle loafers til dame

Du kan matche loafers med et par smale jeans, en sober dressbukse, et par elegante shorts eller med et luftig skjørt. Du kommer uansett til å få et stilløft, det er bare et spørsmål om smak og behag. Med det rette loafersparet er du kort sagt alltid rett ute! Med det sagt finnes det et hav av herlige modeller å velge mellom. En klassisk penny loafer med stilig bånd over foten i en ensfarget modell holder alltid. Et par dusksloafers er et mote-statement i seg selv som krever sin kvinne og attityde for at de skal brukes på rett måte. Vil du legge til noen flotte detaljer på dine loafers, velger du f.eks. en kroko- eller slangemønstret overdel, en stilig metallspenne eller en grovere såle for å stikke deg ut.

Når brukes dameloafers?

Dameloafers kommer i mange lekre utførelser og derfor finnes det nesten ingen begrensninger. Loafers passer like bra på kontoret som til festen eller middagen med vennene. Velg en mer nedtonet, ensfarget modell i skinn eller semsket for mer representative anledninger og våg å slå deg løs i fargevalg og detaljer til festen. Fellesnevneren for alle loafers er mangelen på snøring, noe som gjør dem minimalistiske og lette å ta på og av. I oppbygningen minner loaferen en hel del om den klassiske mokasinen og andre slip-on-modeller og kombinerer stil og bekvemmelighet med sin lave hæl og elastiske passform.

Ditt loafers-valg!

Så, hvilke loafers satser du på denne gangen? Et par brune eller beige loafers som overlever alle trender? Et par tøffe loafers med platåsåle? Eller et par minimalistisk designede skinnloafers med gullenke på overdelen? Kanskje passer du på å finne et par loafers for enhver anledning, slik at du aldri står uten, uansett hva som står på programmet? Vi ønsker deg i alle fall en hyggelig shoppingopplevelse og håper at du finner dine nye loafers for dame her hos oss på feetfirst. Klikk deg rundt her på nettstedet og handle online, eller besøk din nærmeste butikk og prøv på stedet. Vi ses!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.