Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Dame
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Lave sko til dame

Mange damesko kan betegnes som lave damesko. De går som oftest opp over hælen, men ikke høyere enn det – det er kanskje derfor de kalles nettopp lave sko. Vi vet at det finnes en lav sko for alle anledninger, stiler og behov, og fremfor alt føles de alltid rett. De kan kombineres med alle typer klær du velger å ta på deg. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Rosa
Brun
Grå
Grønn
Lilla
Rød
Oransje
Dame

66 artikler

So All, Cesena
420 NOK
Din Sko
So All, Cesena
420 NOK
Din Sko
So All, Cesena
420 NOK
Din Sko
So All, Capua
380 NOK
Din Sko
So All, Capua
380 NOK
Din Sko
So All, Capua
380 NOK
Din Sko
So All, Cherie
500 NOK
Din Sko
So All, Cherie
500 NOK
Din Sko
So All, Cherie
500 NOK
Din Sko
Linear, Samar
650 NOK
Din Sko
Linear, Samar
650 NOK
Din Sko
So All, Zambia
520 NOK
Din Sko
Alley, Indie
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Indie
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Indie
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Indie
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Indie
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Sha
520 NOK
Din Sko
Alley, Indie
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Attitude, Fredrika Lace
300 NOK
Din Sko
Lejon, Connie
200 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Xit, Tessan
530 NOK
Din Sko
Xit, Tessan
530 NOK
Din Sko
Xit, Tessan
530 NOK
Din Sko

Kjøp lave damesko og velg blant mange modeller

Variasjonen mellom ulike materialer som f.eks. skinn, imitasjon og tekstil i mengder av fargealternativer gjør det nesten vanskelig å velge. Espadrillos, loafers, mokasiner, snøresko, tøysko, hverdagssko – hvilke lave sko for dame velger du? Vil du ha en avslappet stil, finnes det herlige espadriller i ulike utførelser. Det som kjennetegner en espadrill, er den repkledde sålen. Noe som aldri går av moten stilmessig, er et par loafers. Uansett om du skal arbeide eller gå på fest, passer loaferen som er en ordentlig klassiker. Blankt svart skinn, brun semsket, frynser eller andre fine detaljer, ja det er nok mulig å finne en favoritt som passer for nettopp deg og din stil. Våre snøresko finnes i mange ulike varianter, materialer og farger.

Lave sko for dame: klassiske og trendy

Det brede utvalget lar deg velge mellom klassisk design og mer mot det som er trendy akkurat nå. Er det en stilren fremtoning du vil ha, skal du absolutt velge en elegant skinnsko med snøring. En lav sko som virkelig ligger i tiden akkurat nå, er tøysko. Det er nettopp som det høres ut, sko med en overdel laget av tøy – tekstil. Eller tekstilsko som de også kalles. De finnes i alle tenkelige silhuetter, fra enkle modeller til hverdags til litt mer festfine med flotte detaljer. Så uansett hva som står på programmet, finnes det et par som passer. De fleste tøysko fra våre egne varemerker er helt frie for animalske komponenter. Så ikke nok med at du skaffer deg en ny, pen sko, du verner også om dyr og natur. Velg mellom alle farger, materialer og unike detaljer for å finne lave skoene for nettopp deg. Klikk dem enkelt hjem online på FEETFIRST.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.