Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Dame
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Gummistøvler til dame

La ikke regn og ruskevær gå utover looken! Vårt store sortiment av gummistøvler til dame gjør det lett for deg å holde stilen og skape et flott antrekk i all slags vær. Vi har selvfølgelig klassiske og tidløse gummistøvler med høyt skaft og riflet såle, en modell som har fått en revival i de senere år. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Beige
Rosa
Grå
Lilla
Dame

11 artikler

Vanntett
Lejon, Ruby Flower
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Chelsea
450 NOK
Din Sko
Vanntett
Lejon, Aurora High Shafted Boot
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Aurora Mid
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Ruby Chelsea
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Coming Soon
Linear, Low Lace
399 NOK
Din Sko
Coming Soon
Lejon, Aurora
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Coming Soon
Lejon, Aurora Fancy
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Coming Soon
Lejon, Aurora Fancy
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Coming Soon
Lejon, Aurora Fancy
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Coming Soon
Lejon, Aurora Warm
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Handle gummistøvler til dame for regnfulle dager

I takt med et økt fokus på friluftsliv, voksende hageinteresse og en sterk outdoor-trend er et par solide gummistøvler nå like rett på skogsturen og i hagen som på byen en regnfull dag. Det er bare å matche rett, så blir gummistøvelen et opplagt valg når du vil holde føttene tørre, uansett hva som står på programmet.

Gummistøvler som stikker seg ut!

Vil du i stedet sikte på et par mer minimalistiske gummistøvler for dame, finner du flere kule modeller av gummistøvler med dobbeltsidig elastikk og kort skaft. Tenk chelseaboots i gummistøvelversjon! Her kan du matche med et par oppbrettede eller rippede bukser for å vise skaftet eller et skjørt hvis du vil stilbryte på en trendy måte. Et perfekt valg for deg som vil kombinere funksjon og fashion på en vinnende måte. Eller hvorfor ikke passe på å sette et stilmessig avtrykk med dine gummistøvler ved å velge et par med et mønster som stikker seg ut? Sebrastripete, prikkete eller slangemønstrede gummistøvler er noen eksempler som definitivt fanger blikkene neste gang du ”are singing in the rain”. Du finner også varianter med fine spenner i skaftet, snøring foran og andre detaljer som ytterligere piffer opp de en gang så forutsigbare gummistøvlene.

Gummistøvler for helgetur i skogen eller en tur på byen

Hvis du skal bruke gummistøvlene hele dagen eller på en lengre skogstur, kan det være verdt å satse på gummistøvler som puster. Hvis underlaget er sølete og vått, kan du med fordel klikke hjem et par med grovere såle og kraftig hæl for å få bedre grep i steget. Fra vårt eget merke LINEAR tilbyr vi en rekke kule gummistøvler med oppdatert look som holder deg både tørr og elegant. Disse modellene fungerer absolutt like bra i byen som på helgeturen i skogen. Også vårt klassiske merke Lejon har designet en ny serie gummistøvler for dame med blant annet fine lisser i metallringer og stilige detaljer rundt tå og hæl.

Så for å modifisere det gamle uttrykket – det finnes ikke dårlig vær, det finnes bare kjedelige og dårlige sko. Men ikke hos oss på FEETFIRST! Gjør deg klar for sesongens regnfulle dager med oppkvikkende og oppdaterte gummistøvler for dame. Du handler enkelt og trygt online her på nettstedet eller besøker nærmeste butikk for personlige råd og service. La det regne!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.