Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Dame
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Boots

Skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Boots og skoletter til dame

Det finnes visse typer sko som nesten alltid er rett og fungerer året rundt. Boots og skoletter tilhører virkelig denne kategorien, dessuten kommer nettopp boots og skoletter for dame i spesielt mange stiler og uttrykk. Alt fra hverdagsfavorittene til de elegante modellene. Her finner du boots og skoletter for alle anledninge og i mengder av herlige modeller, alt for at nettopp du skal kunne finne noe som tiltaler deg og passer for din stil. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Brun
Grå
Grønn
Metall
Dame

69 artikler

Skinn
Alley, Ulla
500 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Attitude, Ribera Lace
650 NOK
Din Sko
So All, Torre
650 NOK
Din Sko
Alley, Doxta
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Balboa
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Doxta
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Doxta Soft Buckle
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Balboa
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
So All, Torre Elastic
650 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Tania High Chelsea
1050 NOK
Din Sko
Vanntett
Lejon, Aiden
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Rho Zipp Waterproof Black
800 NOK
Din Sko
Vanntett
Linear, Varese
850 NOK
Din Sko
Linear, Amsterdam Chelsea Black
650 NOK
Din Sko
Vanntett
Linear, Rho Zipp Waterproof Silver
800 NOK
Din Sko
So All, Erba Lace Up
650 NOK
Din Sko
Vox, Deli Stretch
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Attitude, Ribera Chelsea
600 NOK
Din Sko
Alley Comfort, Jana Elastic Pu
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Trinity
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Xit, Mody Lace
700 NOK
Din Sko
Alley, Fyrkiz Elastic
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
So All, Arya
650 NOK 720 NOK
Din Sko
So All, Arya Zip
650 NOK
Din Sko

Kjøp boots og skoletter til dame

Våren og den tidlige høsten er perfekte årstider for litt lettere boots og skoletter. Boots er en evig klassiker som kan kombineres i det uendelige og matches for enhver anledning og smak. Hver sesong kommer med nye trender, samtidig som de stilrene modellene i skinn og semsket med få detaljer alltid er rett. I grenselandet mellom høye sneakers og lettere skoletter finnes det mange oppdaterte modeller som både oppfyller hverdagens behov for komfort og gir et stilløft med sporty, avslappet eleganse. Og for ikke å forglemme, et par klassiske chelseaboots bør finnes i enhver kvinnes garderobe. Denne favoritten med doble elastiske bånd er ikke bare bekvem og praktisk å bruke, med sin tidløse look kan du kombinere den med det meste i garderoben og lande rett.

Pluss at dameboots og skoletter er et opplagt valg både sommer og vinter!

Selv om sommeren ikke er den årstiden du først tenker på når det gjelder boots og skoletter, finnes det godbiter å hente også her. Et par bekvemme, sporty skoletter i ufôret modell kommer vel med når den skandinaviske sommeren ikke helt er i humør. Dessuten er et par høye snøreskoletter skikkelig kule å matche med et skjørt eller en lang kjole.

For de kaldere månedene finner du et stort sortiment av vintersko: vanntette og/eller varmfôrede boots og skoletter som holder stilen oppe samtidig som de klarer våre nordlige høster og vintrer med opprettholdt komfort. Enten du foretrekker et par kraftige skoletter med robust, mønstret såle og høyt skaft eller vil ha en litt lettere modell, finnes det mye å velge mellom i form av materialer, design og funksjoner.

Så vårt tips er å fylle garderoben med dine favorittboots og -skoletter og oppdage hvordan de bare blir mer bekvemme for hver gang du bruker dem. Og, ikke minst, hvor vakkert de slites hvis du bare sørger for å pleie dem og gi dem litt kjærlighet mellom øktene. Du finner sesongens fineste boots og skoletter for dame her på siden og handler enkelt online. Dine nye darlings er bare noen klikk unna. Vi håper at du kommer til å trives i ditt nye par og nyte hvert skritt!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.