Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Dame
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Ballerinasko til dame

Velkommen til FEETFIRST avdeling for ballerinasko! I vårt store utvalg av ballerinasko for dame finner du denne klassiske og elskede skoen i mange herlige varianter. At ballerinaen har en selvskreven plass i skogarderoben, trenger vi vel egentlig ikke å påpeke. Den har jo hengt med i mange tiår og fortsetter å finne nye generasjoner av skoelskere. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Rosa
Brun
Grå
Rød
Oransje
Dame

45 artikler

Alley Comfort, Bea
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Candy
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Candy
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Candy
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Bea
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Bea
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Bea
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Attitude, Menorca
250 NOK
Din Sko
Alley, Jasmin
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Attitude, Menorca
250 NOK
Din Sko
Alley, Jasmin
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Xit, Menorca
330 NOK
Din Sko
Xit, Menorca
330 NOK
Din Sko

Handle de klassiske ballerinaskoene til dame

Hva er det så som gjør ballerinaskoen til en like tidløs som anvendbar del av de fleste antrekk? Ja, det kanskje er nettopp dens allsidighet og smakfulle enkelhet. For det første kan den brukes til det meste i klesgarderoben, fra et par fine jeans eller chinos til skjørt eller kjole. Ballerinaskoen er også lett og elastisk for foten og har som oftest en veldig god passform. Det gjør at den er bekvem å bruke i alle mulige sammenhenger. Samtidig som den er enkel og stilren, kan den varieres på utrolig mange måter. Du kan velge en flat variant med liten, nett hæl eller en smekker modell med kilehæl, en monokromt sober ballerina eller en fargerik og mønstret, spiss tå eller mykt rundet, clean overdel eller kanskje med strass eller en liten rosett på tåen? Det finnes rett og slett en ballerinasko for enhver smak og anledning. Og i en prisklasse som passer for alle lommebøker. Fra enklere modeller i tekstil eller skinnimitasjon som passer perfekt til hverdags, til mer eksklusive ballerinasko i fint skinn med håndlagde detaljer og optimal komfort.

Ballerina en favoritt for mange

Hos oss på FEETFIRST skal alle skofantaster kunne finne sin favoritt! For å være på den sikre siden er vårt tips at du har minst et par ulike ballerina å velge mellom i garderoben, slik at du kan hente frem rett par til rett situasjon. Ballerinasko er også veldig praktiske og kan lett pakkes med for weekendturen eller til og med i håndvesken til kveldens eventyr. Man vet jo aldri hva som venter hvis man har døren på gløtt for en spontan utekveld! Ballerinaen er jo faktisk manges favoritt som alternativ til hælsko når det er klart for fest, fordi det ikke alltid er så behagelig å bruke høye hæler en hel kveld. Et par velvalgte ballerinasko med en liten utsmykning eller elegant skåren overdel i et fint materiale er et minst like festkompatibelt valg som både kan gi looken et løft og føles skånsomme på dansegulvet.

Ballerinasko – klassiker for hverdag og fest

Ballerinaen er ganske enkelt en klassiker som alltid finnes for hånden som et alternativ både til hverdags og til fest. Handle ditt nye par til kontoret, den avslappede, ledige looken og til festlige anledninger. I vårt sortiment av ballerinasko for dame finnes det garantert nye favoritter for enhver tenkelig sammenheng. Her finner du våre egendesignede ballerina i mengder av fine varianter. Klikk hjem dine nye ballerinasko online, praktisk og enkelt. Vi ønsker deg mange herlige dager med dine nye darlings.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.