Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Velg butikk
Feet First_nb

Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Dame
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Høyhælte sko

Lave sko

Outdoor and trekking

Sandaler

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Damesko

Her vil du finne de rette dameskoene for enhver anledning og årstid. Står det jobb, shoppingrunde på byen, middag med vennene, fest eller bryllup, fritidsaktiviteter, fritid eller en skogstur på programmet? Uansett hva som gjelder for deg, er du hjertelig velkommen til å klikke deg rundt blant våre mengder av stilige, bekvemme, trendy, moteriktige, funksjonelle og kule sko. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
35
36
37
38
38.5
39
40
40.5
41
42
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Brun
Blå
Rosa
Grå
Grønn
Lilla
Gul
Metall
Rød
Oransje
Dame

1108 artikler

Linear, Varese High Waterproof Black
900 NOK
Din Sko
Linear, Varese High Waterproof White
900 NOK
Din Sko
Alley, Kay Classic
600 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Kay Elastic
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Kay Elastic
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Attitude, Adelfia High
800 NOK
Din Sko
Attitude, Adelfia Stretch
700 NOK
Din Sko
So All, Torbole Penny
550 NOK
Din Sko
Alley, Eva Fur
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Betina Fur Slip In
300 NOK
Din Sko
Linear, Betina Fur Slip In
300 NOK
Din Sko
Linear, Betina Fur Slip In
300 NOK
Din Sko
Linear, Betina Fur Slip In
300 NOK
Din Sko
Linear, Mercedes Collar
300 NOK
Din Sko
Linear, Mercedes Collar
300 NOK
Din Sko
Alley, Eva Fur
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Eva Fur
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Balboa Forest
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Pace, Asia High
1250 NOK
Din Sko
Pace, Tania High Chelsea
1050 NOK
Din Sko
Pace, Tania High Chelsea
1050 NOK
Din Sko
Pace, Taniah High
1250 NOK
Din Sko
Lejon, Aspen Platform
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Wooly Hi Brown
600 NOK
Din Sko

Damesko for hver anledning

Hei! Så fint at du har funnet veien hit:). Siden du er kommet til avdelingen for damesko hos FEETFIRST, antar vi at du har lyst til å oppdatere skobestanden med noen riktig herlige nye sko. Og da er det bare å gratulere – få ting fyller en med en så herlig følelse som å la seg inspirere, lete etter sine favoritter blant alle nye sko og deretter bestemme seg for hvilke man vil ha. Er du ute etter et par stilige sneakers? Trenger du å oppdatere garderoben med et par boots eller skoletter til høsten og vinteren? På tide ta på seg et par deilige, nye tøfler for å varme føttene på kalde gulv? Eller skal du på fest og vil gi looken din et løft med et par ordentlig glampregede, høyhælte sko? Føler du at det er på tide å gjøre kontorantrekket litt mer elegant med et par klassiske pumps? Lengter tærne ut i solen og vil gli inn i et par nye sandaler eller sandaletter med reimer? Vi tør nesten garantere at du finner det du leter etter. Uansett hvem du er og hvor du bor.

Finn nyheter innen damesko samt trender og inspirasjon

På FEETFIRST vil vi gjøre det enkelt for deg å finne nye damesko. Og vi vil gjerne at du skal synes det er gøy og inspirerende også. Når du klikker deg rundt her på nettstedet, kommer du til å oppdage at i tillegg til alle de herlige skoene finnes det tips om hvordan du tar vare på de nye skoene, smarte råd om materialer og skovalg og flotte tilbud som gjør at du kan handle sko til kuppriser. For deg som elsker sko og vil følge med på nyhetene innen damesko, er det et smart trekk å melde seg inn i vår medlemsklubb, FEETFIRST kundeklubb. Da går du ikke glipp av eksklusive tilbud og nyheter.

FEETFIRST – et opplagt valg for å handle damesko online

Vårt mål er å kunne være ditt opplagte valg når det er tid for å handle damesko. Vi er overbeviste om at hverdagslig velvære begynner med sko man virkelig trives i. For visse av oss innebærer det et par ordentlige bekvemme sneakers. Andre føler seg sterkere av å dresse opp stilen med hæler eller stilige støvletter. For andre igjen er det viktig å holde seg oppdatert på sesongens trender og følge med på moten. Og de fleste skoelskere kan nok skrive under på at sko helst skal kombinere flere gode egenskaper og gjerne være fine, bekvemme og passe ens personlighet på en og samme tid.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10% første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.