Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Barn
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Pensko

Sandaler

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Vinterboots

Vinterskoletter

Vinterstøvler

Vintersko til barn

Vinter, snø, minusgrader og … varme barneføtter! Her har vi samlet hele vårt store sortiment av varme, tørre og slitesterke vintersko til barn som vinterskoletter, vinterboots og vinterstøvletter for sesongens små og store eventyr. Velg blant mange modeller av vintersko for barn og klikk hjem sesongens must fra Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Sort
Flerfarget
Beige
Blå
Rosa
Brun
Grå
Grønn
Lilla
Metall
Rød
Gul
Barn

155 artikler

Vanntett
Lejon, Aiden Snow Waterproof
450 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Mino, Ossie Velcro Waterproof
450 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Balboa Chelsea
300 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Balboa Chelsea
300 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Balboa Laceup
350 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Deli Biker
400 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Love Warm
250 NOK
Str. 22-35Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Love Warm
250 NOK
Str. 22-35Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Dinsko, Allväderstövel
249 NOK
Str. 30-39Din Sko
Vanntett
Dinsko, Allväderstövel
249 NOK
Str. 20-29Din Sko
Vanntett
Dinsko, Allväderstövel
249 NOK
Str. 20-31Din Sko
Vanntett
Lejon, Mud Boot
250 NOK
Str. 20-39Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Mud Boot
250 NOK
Str. 20-35Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Leaf, Leaf Kaitsor Waterproof
849 NOK
Str. 31-38Din Sko
Vanntett
Mino, Ossie Waterproof Zip
400 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Mino, Ossie Zip Waterproof
400 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Zoey, Newly Zip Waterproof
450 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Zoey, Phoenix High Waterproof
450 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Accra Lace Up
650 NOK
Str. 31-39Din Sko
Vanntett
Linear, Accra Lace Up
650 NOK
Str. 31-39Din Sko
Vanntett
Linear, Accra Lace-Up
620 NOK
Str. 31-38Din Sko
Vanntett
Linear, Accra Lace-Up
620 NOK
Str. 31-38Din Sko
Vanntett
Linear, Alex Midcut
599 NOK
Str. 31-39Din Sko
Vanntett
Linear, Billy Midcut
650 NOK
Str. 31-38Din Sko

Kjøp vintersko til barn for de kalde månedene

Ingen liker å fryse på føttene. Spesielt ikke barn, som gjerne er ute og leker i snø og kulde flere timer i strekk hvis de bare har bekvemme og varmende vintersko. Alle husker vi sikkert hvordan stunder i barndommens vinterleker i akebakken eller på gården plutselig endret seg fra rødkinnet lekelyst til bitende frostfølelse fordi føttene ble våte eller kalde. Eller i verste fall begge deler. Hos oss på Feetfirst har du alle muligheter til å gjøre vinterens eventyr og hverdagsaktiviteter så morsomme og bekvemme som mulig gjennom vårt store sortiment av vintersko for barn. Fra vanntette og varmfôrede skoletter og vinterklare sneakers til grovere boots og høye støvler. Gjerne med en kraftig såle med mønster for best mulig grep på alle vinterlige underlag.

Barnas vintersko med komfort og ytelse

Vi har lang erfaring med skandinaviske vinterforhold og har i årenes løp utviklet både egne varemerker og tatt inn håndplukkede favoritter fra andre. Alt for at våre vintersko for barn skal oppfylle både våre høye krav til komfort og ytelse og deres ønsker om gode og prisgunstige vintersko for alle anledninger. Minusgrader, snøvær, slaps eller gnistrende vintersol – for oss er det ikke været som avgjør, men skoene. Og når det gjelder vintersko, kan det være verdt å legge litt ekstra vekt på detaljene. Hvilken knepping er best for ditt barn? Med borrelåslukning, elastiske lisser eller dra på-modeller kan også de ofte litt grovere og kraftigere vinterskoene være lette å ta på og av. For å unngå at det kommer snø og slaps innenfor skaftet er det for visse aktiviteter kanskje bedre med en kraftig snøring eller løpegang i skaftet for å tette ordentlig.

Vintersko som fikser både akebakken og barnehagen/skolen

At materialene er slitesterke og sålene litt grovere, er selvfølgelig også viktige faktorer for at barnas vintersko skal klare tøffe tak og stå imot vær og vind. Barnas vintersko skal jo klare alt fra hverdagen med skole og barnehage til helgens vinterlige skogsturer og lange økter med vennene i akebakken!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.