Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Barn
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Pensko

Sandaler

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Tøfler til barn

Hvis det er noe de aller fleste barn liker, så er det kos! Og da finnes det vel ikke noe som passer bedre enn tøfler. Et par herlige, varmende tøfler i sofaen under fredagskosen, barnetøfler i favorittfarger og -mønstre til barnehage og skole, lekestunder hjemme med vatterte tøfler på kalde gulv om høsten og vinteren. I dag har tøflene også funnet veien utendørs, da noen modeller også fungerer som sommerens absolutte favoritt sandal. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Rosa
Brun
Grå
Grønn
Lilla
Metall
Barn

60 artikler

Dinsko, Slipin
400 NOK
Str. 31-38Din Sko
Dinsko, Slipin
400 NOK
Str. 31-38Din Sko
Lejon, Nova Slipper Rainbow
180 NOK
Str. 25-35Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Novak Slipper
150 NOK
Str. 28-35Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Diamond
200 NOK
Str. 21-30Din Sko
Dinsko, Diamond
200 NOK
Str. 22-30Din Sko
Dinsko, Nova
220 NOK
Str. 31-39Din Sko
Dinsko, Nova
230 NOK
Str. 31-38Din Sko
Lejon, Nova Slipper
150 NOK
Str. 28-35Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Nova Slipper Bee
150 NOK
Str. 28-35Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Clog Baby
100 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Clog Baby
100 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Clog Blue
100 NOK
Str. 25-35Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Clog Pink
100 NOK
Str. 25-35Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Nova Slipper Wing
150 NOK
Str. 28-35Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Aspen 2 Strap Batik Multi
200 NOK
Str. 28-35Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Aspen 2 Strap Shimmer Lilac
200 NOK
Str. 28-35Skopunkten - 3 for 2
Linear, Ake
250 NOK
Str. 31-38Din Sko
Lejon, Aspen 2 Strap Splash Blk
200 NOK
Str. 28-35Skopunkten - 3 for 2
Linear, Ake
300 NOK
Str. 21-30Din Sko
Linear, Ake
300 NOK
Str. 21-30Din Sko
Frozen, Clog Frozen
200 NOK
Str. 25-30Skopunkten - 3 for 2
Spiderman, Clog Spiderman
200 NOK
Str. 25-30Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Ake
199 NOK
Str. 31-39Din Sko

Kjøp tøfler til barna

Mange barn elsker rett og slett å dra på seg favorittøflene og gi føttene den der koselige, varme følelsen i de kalde månedene. Dessuten gir sålen på barnas tøfler et betydelig bedre grep på gulvet enn et par strømper, noe som kan være vel så viktig når det går unna i leken, hjemme eller i barnehagen. I vårt store sortiment finner du noe som passer for alle smaker og behov. Og selvfølgelig etterlater sålene på våre barnetøfler ingen kjedelige flekker på gulvet.

Barnas utetøfler

Tøfler kommer i mange varianter og derfor har de sin selvskrevne plass også i sommerhalvåret. Da bytter vi bare ut barnas tøfler med lettere modeller med åpen tå og svalende luftighet. Velg et par utetøfler til barna med en yttersåle som er både elastisk og stabil, slik at de kan leke i dem på både gressplenen, fortauet og stranden. Og når vi snakker om stranden, er det naturligvis et par klassiske barn … unnskyld, badetøfler som gjelder! Få ting gir vel samme herlige lykkefølelse som å våkne en sommermorgen og kjenne solen varme allerede ved frokost, pakke en lett piknik-kurv og badetøy og hoppe i sine badetøfler for en dag på stranden.

Tøfler - perfekte for ”kan selv”-åringer

Velg tøfler til barna som de lett kan ta på og av selv. Det finnes mange modeller å velge mellom, både åpne tøfler i slip-in-format som det bare er å gli inn i og modeller med hælrem eller spenner som holder tøffelen på plass under lek og moro. Som alle småbarnsforeldre vet, vil også de minste gjerne kunne selv. Tøfler er perfekte for alle ”kan selv”-åringer fordi de ikke trenger å knytte lisser og kjempe med trange skaft og kneppinger. Med et par bekvemme barnetøfler føler småttingene seg dyktige når de merker hvor lett de kan ta tøflene på og av helt på egen hånd. Når det er tid for å handle tøfler for barn, ta en titt hos oss på Feetfirst! Handle sesongens skomodeller enkelt online.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.