Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Barn
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Pensko

Sandaler

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Støvletter til barn

Her finner du et bredt utvalg av støvletter for barn. Alt fra klassiske varianter til litt mer sportslige modeller. Vi kan tilby et stort utvalg av støvletter med konfort, funksjoner, er rimelige og som er testet for å takle vårt tøffe skandinaviske klima med snø, kulde og regn. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
Sort
Blå
Lilla
Barn

12 artikler

Vanntett
Leaf, Leaf Kaitsor Waterproof
849 NOK
Str. 31-38Din Sko
Dinsko, Glendale
400 NOK
Str. 20-25Din Sko
Skinn
Vanntett
Linear, Asta Stövel
700 NOK
Str. 31-38Din Sko
Dinsko, Lucy Stövel
449 NOK
Str. 25-30Din Sko
Vanntett
Linear, Accra Stövel
650 NOK
Str. 31-38Din Sko
Dinsko, Glendale
400 NOK
Str. 25-30Din Sko
Dinsko, Trine Stövel
600 NOK
Str. 31-38Din Sko
Vanntett
Lejon-Tex, Aiden Snow Waterproof
450 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Sunni Stövel
600 NOK
Str. 31-38Din Sko
Zoey, Lucy High Lace
400 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Varmforede Støvletter
549 NOK
Str. 31-38Din Sko
Dinsko, Lovisa Stövel
549 NOK
Str. 31-38Din Sko

Kjøp støvletter til barna

En barnegarderobe uten støvletter er nesten garantert en dårlig idé på våre breddegrader. Barnestøvletter er rett og slett et must hvis det finnes barn i familien. For er det noe alle foreldre vet om barn, så er det at været sjelden stopper dem hvis de har lyst til å leke ute. Snarere tvert om kan det virke som. Jo mer regn og jo mer sølete det er, desto morsommere er det hoppe i vanndammer og valse rundt i våt snø. Og hvem vil vel stoppe et lekelystent barn? Som forelder vil man jo ikke være den surpompen som begynner å klage så snart været er litt ruskete eller en vannpytt nærmer seg!

Når brukes støvletter?

Hvis vi begynner med de kanskje aller mest anvendbare barnestøvlettne, gummistøvler, så trenger vel de knapt noen nærmere forklaring. De er vanntette. De er lette å ta på. De fungerer store deler av året når det er vått. Og de finnes i veldig mange typer! De legghøye klassikerne med åpent skaft som det bare er å stige i, har reddet millioner av barn (og foreldre) fra våte føtter og punktert lekehumør i regn og rusk. Men i vårt store sortiment av støvletter for barn finner du også varmfôrede vintermodeller med kraftig såle og elegante støvletter som passer til både leken med kameratene og bursdagsselskapet.

Enkelt å handle barnestøvletter

Det er ikke særlig gøy for verken barn eller foreldre å farte rundt i byen og prøve støvler i ulike butikker. Spesielt ikke hvis barna er små. Derfor er det ekstra behagelig å kunne sette seg i sofaen med telefonen eller datamaskinen og en kopp kaffe og kunne velge og vrake blant barnestøvlettene hos FEETFIRST online. Her har du jo hele sortimentet fra Din Sko og Skopunkten samlet. Velg fritt og betal i en og samme kasse. Deretter er det bare å slappe av og vente på pakken med barnas støvletter. Psst… for å unngå sure miner, la barna være med og velge farge eller mønster! Mange av våre barnestøvletter finnes i flere utførelser i samme modell, så det er ikke nødvendig å velge bort komfort og funksjoner bare fordi fargen ikke faller i smak. Vi håper du finner det du leter etter!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.