Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Barn
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Pensko

Sandaler

Sneakers

Høye sneakers

Lave sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Sneakers for barn

Barn og sneakers/joggesko er særdeles god kombinasjon. Skoene er nemlig bekvemme og kule, og de finnes i alle tenkelige varianter, farger, modeller og høyder. Ikke rart at sneakers til barn har gått fra noe man brukte under idrett til det opplagte valget for stort sett alle sammenhenger. De er praktiske, bekvemme, har slitesterke såler og er elastiske i steget når barna skal løpe, klatre og hoppe. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Rosa
Brun
Grå
Grønn
Lilla
Metall
Gul
Oransje
Barn

307 artikler

Lejon, Sky Sock Black
300 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Bailey Low Velcro
300 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Linear, Connie
300 NOK
Str. 20-25Din Sko
Mino, Darby Checkers
200 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Linear, Zambia
450 NOK
Str. 31-38Din Sko
Linear, Emil
300 NOK
Str. 31-39Din Sko
Lejon, Darby Slipon
200 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Indy
400 NOK
Str. 31-39Din Sko
Dinsko, Indy
400 NOK
Str. 31-38Din Sko
Dinsko, Junos
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Dinsko, Skate Midcut
380 NOK
Str. 20-25Din Sko
Lejon, Jess Low Zip
300 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Jess Low Zip
300 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Jess Low Zip
300 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Jess Low Zip
300 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Salem Sock Butterfly
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Salem Velcro Faded
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Linear, Indy Sock
400 NOK
Str. 31-38Din Sko
Dinsko, Indy
400 NOK
Str. 31-39Din Sko
Dinsko, Juno
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Dinsko, Juno
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Dinsko, Juno
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Lejon, Jess Low Zip
300 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Jess Low Zip
300 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2

Kjøp sneakers til barna i mange modeller

Finn nye sneakers (joggesko) til barna her, de er tilgjengelige i alle mulige modeller. Sneakers for barn kommer også ofte med smarte lukninger som selv de mindre barna lett kan håndtere. Sneakers med borrelåsbånd er ikke bare lette å ta på og av, de er også veldig lette å tilpasse for rett passform slik at skoen sitter bra på barnets føtter. Elastiske lisser er også en vanlig løsning på barnesneakers og fordelene er omtrent de samme som med borrelåslukning – det blir lett å ta skoen av og på og gir god passform.

Sneakers til barn finnes for enhver årstid

I takt med at sneakersmoten bare vokser seg sterkere, kommer det også stadig flere modeller som fungerer like bra i kaldere og våtere deler av året. Ja, faktum er at du også finner et voksende sortiment av varmfôrede og helt vanntette sneakers med høye skaft og litt grovere såler som passer perfekt på høsten og ikke altfor kalde vinterdager. Og ettersom barn er ulike, er våre barnesneakers også det. Her på FEETFIRST kommer de i alle regnbuens farger (iblant i en og samme sneaker!), ensfargede eller herlig flerfargede, i tekstil, skinnimitasjon, slitesterke syntetmaterialer eller luftig mesh. Høye sneakers og lave sneakers, chunky sneakers, kule mønstre og med favorittkarakterene fra populære filmer eller slip-ons som er lette for barnet å ta på selv. Kort sagt, når det er tid for å fylle opp med nye sneakers til barna, finner du rett modell for enhver smak og ethvert behov hos oss.

Sneakers for alle aldrer og anledninger

Selv for de aller minste finnes det mye å velge mellom. I vårt sortiment av babysneakers gir skaftet stabilitet og dermed også støtte i steget. Dessuten er tåen ofte laget av et spesielt slitesterkt materiale som klarer kryping, klatring og kappkjøring med gåbiler og trehjulssykler. Men til finskjorten og kjolen kan man vel ikke bruke sneakers? Jo, visst kan man det! Velg et par stilrent ensfargede, fint dekorerte eller i glitrende metallic for et sjarmerende, elegant antrekk til bursdagsselskapet, skoleavslutningen eller søndagsmiddagen hos mormor.

Hvilke blir denne sesongens favorittsneakers? Sjekk hele sortimentet og handle enkelt online hos FEETFIRST.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.