Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Barn
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Pensko

Sandaler

Reimsandaler

Slip in

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Sandaler til barn

Sommer, sol og behagelige sandaler! Sørg for at barna kan vifte med tærne og avkjøle føttene når de varme, herlige månedene er her. Med rette barnesandaler blir sommerferien både mer behagelig og fotvennlig når det er tid for lek, ferieturer og late dager på gården eller hytta. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Rosa
Brun
Grå
Grønn
Lilla
Metall
Gul
Barn

145 artikler

Linear, Arthur Sandal
400 NOK
Str. 31-39Din Sko
Dinsko, Slipin
400 NOK
Str. 31-38Din Sko
Dinsko, Slipin
400 NOK
Str. 31-38Din Sko
Linear, Rey Sandal
400 NOK
Str. 25-30Din Sko
Zoey, Ziz Plaited
300 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Caroll Wedge
320 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Cissi Slipin
300 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Sanna Butterfly
300 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Sanna Rainbow
300 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Sanna T Strap
300 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Sanna T Strap Bg Blk
300 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Mino, Bisse Basic
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Mino, Bisse Basic
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Hiking Velcro
400 NOK
Str. 25-30Din Sko
Dinsko, New Hiking Velcro
400 NOK
Str. 31-36Din Sko
Lejon, Hiking Velcro
284 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
300 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
300 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
300 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
300 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
300 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
300 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Salem Sporty
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2

Kjøp sandaler til barna for solrike dager

Hos FEETFIRST finner du all slags typer sandaler for barn, fra enkle slip-in-sandaler som passer like bra for enklere lek som ved bassenget eller på stranden til robuste trekking-sandaler for turer og eventyr i skog og mark. Sommeren skal være en kravløs tid med mye tid til spontane aktiviteter og herlige hull i kalenderen som kan fylles med små og store eventyr. Tilværelsen er vel aldri større og følelsen av en neste evig sommer aldri sterkere enn når man er barn og har sommerferie!? Å bare kunne sove til man våkner av seg selv, gni søvnen ut av øynene, spise litt frokost og hoppe i et par praktiske sandaler for å sjekke om kameratene er på plass i lekeparken eller hagene sine. Vanskeligere enn det behøver ikke lykke å være.

Barnesandaler, fra strabaser til bursdagsselskap

Hvis det står litt mer utfordrende aktiviteter på programmet, er det smart å fylle barnas skogarderober med sandaler som klarer alle mulige strabaser. Her finner du mange modeller med litt grovere og grepsikre såler, doble eller tredoble borrelåsfester slik at sandalen sitter bekvemt på foten og lukket tå som beskytter ved klatring og ujevne underlag. Så sørg for å være klar for stranden, skogsturen og vandreturen eller hvilke som helst eventyr som venter i løpet av en lang og herlig sommer. Selvfølgelig finner du også barnesandaler for bursdagsselskap og fest i vårt store utvalg. Fine remsandaler i farger og utseender som passer for de fleste, slip-in-sandaler for bursdagsselskaper med glitrende og skimrende detaljer og modeller med vakre blomster eller motiver fra favorittfilmen.

Sesongens barnesandaler

Det finnes kort sagt et par sandaler for enhver anledning når været er varmt og fint. Hos oss på FEETFIRST handler du barnas sandaler enkelt og fra et samlet sortiment for alle lommebøker og behov. Se deg rundt på siden og oppdag sesongens sandaler fra alle våre konsepter og varemerker og la deg inspirere. Når du (og barna) har funnet det dere leter etter, bestiller du enkelt med et par klikk, velger hvordan du vil ha de nye sandalene levert og venter på leveransen. Imens er det bare å legge planer for alt det morsomme som skal gjøres når barna har fått de nye sandalene. Vi håper at dere finner det dere leter etter og at mange herlige eventyr venter rundt hjørnet!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.