Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Barn
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Pensko

Sandaler

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Pensko til barn

I kategorien pensko til barn finner du sko som passer når barnet vil kle seg litt ekstra. For eksempel når det er tid for fest, fødselsdagsselskap, jul, skoledisko eller bestemors 70-årsdag, kan det være kjekt å ta på seg noe ekstra fint, også for barna. Og med et par pensko for barn er halve jobben gjort. Med et par herlige festsko behøves det ikke så mye mer for å føle seg litt ekstra fin! Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Sort
Flerfarget
Hvit
Rosa
Grå
Lilla
Metall
Barn

16 artikler

Dinsko, Chicago
500 NOK
Str. 31-39Din Sko
Linear, Emil
300 NOK
Str. 31-39Din Sko
Linear, Wendy
300 NOK
Str. 31-38Din Sko
Dinsko, Lanto
300 NOK
Str. 25-30Din Sko
Mino, Lanto Ballerina
150 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Ds.Lanto Butterfly
180 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Lanto Ballerina Unicorn
180 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Jasmin Bow
180 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Carroll Strap
300 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Lanto
250 NOK
Str. 25-30Din Sko
Zoey, Jasmin Glitter
150 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Ballerina
199 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
-25%
Dinsko, Jasmine Ballerina
149 NOK 199 NOK
Str. 31-38Din Sko
-40%
Dinsko, Lanto
149 NOK 250 NOK
Str. 20-25Din Sko
-40%
Dinsko, Lanto
149 NOK 250 NOK
Str. 25-30Din Sko
-34%
Zoey, Lanto Elastic
99 NOK 150 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2

Kjøp pensko til barna for festlige anledninger

Når det er tid for forskjellige typer fester og feiringer kan det være morsomt å ha på seg noe ekstra pent, selv for barna. Og med et par pensko for barn er halve jobben gjort. Med et par herlige festsko behøves det ikke så mye mer for å føle seg litt ekstra fin! Men alle som har prøvd å få litt uvillige barn til å ta på seg noe som de ikke selv har bedt om, vet at det ikke er lett. Ved nærmere ettertanke er det ikke så rart. Som voksne ville vi trolig ikke hatt det minste lyst til å dra på fest hvis noen prøvde å påtvinge oss et antrekk som vi aldri ville ha valgt selv! Heldigvis betyr pensko for barn ikke lenger et par hardt snørede og blankpussede skinnsko eller ubekvemme, små hælsko som er ubehagelige å gå i.

Pensko for barn hva er det?

Det som er så finurlig med begrepet ”pensko”, er at skjønnheten sitter i (den lille) betrakterens øye! Hvorfor ikke ganske enkelt la barnet selv velge sko til høytiden eller festlighetene? For noen kommer det til å bety et par glitrende sneakers, for en annen er det fineste som finnes en enkel tøysko i slip-on-format, for en tredje er det faktisk nettopp en klassisk snøresko i brunt eller svart som er greia når det er klart for fest. Poenget er at barnet skal trives i sine sko og klær – da øker sjansen for at det blir en hyggelig dag eller kveld sammen med venner eller søskenbarn, familie eller klubbkamerater eller hvem det nå enn er som er med på festen. Kort sagt – synes barna at det er pensko, så er det pensko. Da kan ”hele og rene” sko rekke langt.

Noen tips om pensko for barn

Hvis vi likevel skulle velge blant alle favorittene som passer som pensko for barn, kan vi f.eks. tipse om noen av våre ballerinasko for de minste. Myke og elastiske slik at føttene ikke blir festtrøtte og med fint kniplingmønster på overdelen. Og når festen er slutt, passer de utmerket for sommerleken! En annen storselger er vår sneaker fra DinSko i glitrende eller melert tekstil med fine detaljer. Også her kombineres en elastisk og sporty såle med det lille ekstra som gir festen eller høytiden litt ekstra glans. Sist, men ikke minst må vi tipse om en ordentlig klassisk ”pensko” for de litt større barna som finnes i ensfarget skinnimitasjon med snøring og stilige sømmer. Superfin til jeans og jakke eller skjorte! Det finnes alltid noe å feire, ikke minst for barn, med klassefester, vennefester, avslutninger og festligheter med idrettsklubben eller foreningen. Vi håper at barna finner nettopp sine festfavoritter hos oss på Feetfirst. Handle pensko for barn online eller prøv i butikk og vær klar for sesongens festligheter!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.