Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Velg butikk
Feet First_nb

Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Barn

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Outdoor and trekking

Pensko

Sandaler

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Outdoor and trekking til barn

I avdelingen for outdoor and trekking for barn, finnes sko for litt mer krevende strabaser ute i det fri med ujevnt underlag er det ofte verdt å satse på en outdoor- og trekking-sko til barna, slik at de kan la oppdagelseslysten styre. Godt grep i sålen, stødig skaft og god passform er egenskaper som det er verdt å se litt ekstra etter når det står slike aktiviteter på programmet. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Sort
Flerfarget
Blå
Rosa
Grå
Lilla
Metall
Barn

11 artikler

Lejon-Tex, Aiden High Velcro
450 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Lejon-Tex, Aiden Waterproof
450 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Lejon-Tex, Aiden Waterproof Hiking
450 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Lejon-Tex, Varmforet Støvletter
450 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Lejon-Tex, Varmforet Støvletter
450 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Kavat, Varmforet Støvletter
849 NOK
Str. 26-29Din Sko
Lejon-Tex, Varmfôrede Skoletter
399 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Linear, Karl
299 NOK
Str. 25-30Din Sko
Linear, Karla
299 NOK
Str. 25-30Din Sko
Lejon, Hiking Sandal
250 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Outlet -50%
Lejon-Tex, Varmforet Støvletter
249 NOK 499 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2

Handle outdoor and trekking for barn på eventyrlige dager

På FEETFIRST liker vi aktiviteter og friluftsliv! Og det er vi ikke alene om – en aktiv fritid med utflukter i naturen har blitt litt av en folkebevegelse de senere år. Ta med barna ut og la dem oppdage alt vår vakre natur har å by på. Og sørg for å finne rette barnesko for outdoor- og trekking-aktiviteter slik at eventyret ikke blir ødelagt av gnagsår eller ubekvemme sko som ikke klarer litt ”tyggemotstand”. Med de rette skoene er alle utfordringer innenfor rekkevidde, uansett vær, årstid og underlag. Hvis dere skal ta en tur i skogen på oppgåtte stier eller ut på engen for å plukke blomster, er et par lettere sko med god og elastisk såle helt rett (selv om støvler naturligvis kan være å foretrekke hvis det er høyt gress og fare for flått og andre lumske dyr og kryp!).

Opplev naturens eventyr med glade barneføtter

Hvis man som forelder synes at barna beveger seg for lite og helst vil sitte og henge med nettbrettet eller mobilen, er en utflukt i naturen et godt tips. De fleste barn blir veldig fascinerte av alle naturlige ”klatrestativer”, kule gamle trær og fine klippeformasjoner som de oppdager i skogen, langs stranden eller i naturreservatet. Et par bekvemme og gode sko og kanskje noe godt å spise pleier å få fart på både store og små barn. Hvorfor ikke ta med en liten blomster- eller fuglebok ut på eventyret? Den som først klarer å finne fem fugler eller planter fra boken, får velge pikniksted!

Outdoor and trekking til barn – hva finne du?

I kategorien Outdoor og Trekking for barn finner du støttende sko med støtdempende såler, funksjonelle sandaler og sneakers med grepsikre såler. Vi tror og håper at du finner de rette skoene for rett uteaktivitet. Og husk – det beste eventyret er det som faktisk blir noe av. Begynn med å oppdage miljøene rundt hjemmet og fortsett deretter med å utforske omgivelsene og finne nye turmål etter hvert. Når friluftslysten først er vekket, er det vanskelig å bremse den! Neste eventyr begynner med rette sko. Klikk hjem barnas outdoor- og trekkingsko fra FEETFIRST. Og glem ikke å pakke med matsekk og sitteunderlag …

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10% første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.