Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Barn
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Pensko

Sandaler

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Lave sko til barn

Sats på et par lave sko til barna som passer til alt, et lekende lettmatchet tips som fungerer året rundt. Sporty tøysko til hverdags, espadriller samt slip-ons når det er klart for sommermoro og eller til festen. Vi har et bredt utvalg av varianter, farger og former på nye lekekamerater til alle barneføtter, sesong etter sesong. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
Sort
Flerfarget
Hvit
Blå
Rosa
Grå
Grønn
Lilla
Barn

15 artikler

Linear, Connie T-Strap
300 NOK
Str. 20-25Din Sko
Zoey, Indie Eyelet
180 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Indie Pop Crochet
200 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Indie Pop Crochet
200 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Linear, Nice T-Strap
230 NOK
Str. 20-25Din Sko
Dinsko, Connie Velcro
250 NOK
Str. 20-25Din Sko
Zoey, Indie Slipon Eyelets
150 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Tekstilsko
99 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Tekstilsko
100 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Tekstilsko
100 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Tekstilsko
100 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Tekstilsko
100 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Tekstilsko
149 NOK
Str. 20-25Din Sko
Dinsko, Tekstilsko
179 NOK
Str. 25-30Din Sko
-25%
Linear, Tekstilsko
149 NOK 199 NOK
Str. 31-38Din Sko

Finn barnas lave sko blant vårt store utvalg

Hva er egentlig lave sko? Ja, det kan være mange typer sko. Lave sko til barn inkluderer tøysko, snøresko, slip-ons og pensko. Det handler rett og slett om mengder av herlige modeller som kan brukes til alle mulige anledninger! Det finnes ganske enkelt lavsko til barna for enhver sesong og smak. Stilige, behagelige, slitesterke, festfine og praktiske. La barna være med og bestemme, slik at de nye skoene føles rette og blir brukt flittig. Barneføtter har jo en tendens til å vokse, så sørg for å fylle opp med lavsko som barna liker for enhver anledning. Vårt store utvalg og vår rike variasjon gjør at du lett finner nye favoritter for enhver smak. Selv de mest kresne barneføtter har garantert noe å hente blant våre lavsko for barn.

Sommersko, ja det er lave barnesko!

Samtidig finnes det naturligvis lave sko til barna som helt klart gjør seg best når været er varmt og fint. Ballerina, espadriller og praktiske tøysko for lek og finkledde anledninger hører våren og sommeren til. Finnes det noe herligere enn å dra på seg sine mest sommerlige sandaler eller slip-ons og bare kaste seg ut i den frie sommerleken? La barnas lavsko matche årstidenes vær og anledningens behov. Et par lave snøresko, ballerina eller tøysko med fine dekorasjoner og mønster passer perfekt til bursdagsselskap og avslutninger for festfine barneføtter. Velkommen til å oppdage alle varianter hos Feetfirst og klikke hjem sesongens lavsko i fred og ro. Vi håper barna blir fornøyde med sine nye lave sko!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.