Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Barn
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Pensko

Sandaler

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Gummistøvler til barn

Med et par vanntette gummistøvler for barn forvandles regn og ruskevær til en barnelek. Oppdag hele vårt utvalg av slitesterke modeller i glade farger og tøffe mønstre. Det finnes naturligvis også varianter som er prydet med barnas favorittmotiver av superhelter og filmprinsesser. Nå blir det gøy å gå ut i regnet, en lett match der barnas vannavvisende støvler går triumferende hjem hver gang.  Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Sort
Flerfarget
Blå
Rosa
Grønn
Lilla
Gul
Barn
Skopunkten - 3 for 2

18 artikler

Vanntett
Lejon, Rain Rainbow
200 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Rain Spaceman
200 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Rain Baby Vehicle
200 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Love Sailor
200 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Frozen, Frozen Rubber Boot
250 NOK
Str. 25-30Skopunkten - 3 for 2
Spiderman, Spider Rubber Boot
250 NOK
Str. 25-30Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Rain Baby Swan
200 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Rain Rubber
150 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Mud Boot
300 NOK
Str. 20-39Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Rain Forest
220 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Rain Spaceman Baby
220 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Rain Technic
220 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Rain Unicorn
220 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Love
250 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Love Warm
250 NOK
Str. 22-35Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Love Warm
250 NOK
Str. 22-35Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Mud Boot
300 NOK
Str. 20-35Skopunkten - 3 for 2
-34%
Vanntett
Lejon, Rain Rubber
99 NOK 150 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2

Kjøp gummistøvler til barna for "dårlig vær”

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige sko. Men heldigvis har vi på FEETFIRST bare gode sko, og når det gjelder ”dårlig vær”, er svaret opplagt – gummistøvler! Ikke minst for barna er gummistøvler det selvsagte valget fordi lek og moro alltid er litt ekstra gøy i vannpytter, sølete dammer og på slapsete fortau og gressplener. Og hvorfor hindre barna i være ute bare fordi det er litt vått? Sett på dem gummistøvler og så er saken klar. I vårt store utvalg finner du vanntette gummistøvler for alle årstider. Ja, faktisk, vi har også varmfôrede gummistøvler som holder både kulde og væte borte og har grovt mønster for bedre grep på våte og snødekte underlag.

Vår, sommer, høst... ja gummistøvler ti barna!

Tidlig på våren og høsten er et par klassiske, ufôrede gummistøvler det perfekte alternativet. Hvis barna fryser litt på føttene, kan det være smart å bruke et par ekstra (tykke) strømper eller et par såler. Og som alle vi nordboere vet, er heller ikke juni, juli og august solsikre måneder! Sommerens eventyr blir morsommere hvis dere pakker med et par gummistøvler på reisen eller til campingferien hvis værgudene ikke har vett nok til å tilpasse lavtrykkene etter familiens ferieplaner.

Gummistøvlere en motefavoritt

I tillegg til at barnas gummistøvler selvfølgelig må være vanntette må de også være såpass stilige at barna vil bruke dem. I vårt sortiment finnes det noe for enhver smak – gummistøvler i alle regnbuens farger (og noen til), kule mønstre, fine motiver og print med karakterene fra barnas favorittfilmer. Faktum er at gummistøvelen i de senere år har gått fra et nødvendig onde som barna ble tvunget til å bruke på våte dager til å bli litt av en motefavoritt, også blant kidsen. Kort sagt, gummistøvler er kanskje det aller mest anvendbare du kan fylle barnas skogarderobe med fordi antallet regndager på våre breddegrader pleier å lande på tresifrede tall per år. Hvorfor ikke gjøre tvert om og se saken fra den lyse siden? Det finnes ikke dårlig vær, for det finnes nemlig mengder av gode gummistøvler!

Ta en titt rundt i vårt store utvalg og klikk hjem barnas gummistøvler online hos FEETFIRST i fred og ro, slik at barna er klare til å legge ut på eventyr med tørre føtter.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.