Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Barn
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Boots

Skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Pensko

Sandaler

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Boots og skoletter til barn

Boots og skoletter for barn er svært allsidige og anvendbare modeller som passer hele året, med unntak av de aller varmeste sommerdagene. En vanntett skolett er perfekt når det regner, mens varmfôrede boots på grov såle er det beste alternativet for å stenge ute kulden. Her finner du barneboots og -skoletter som gjør leken i friminuttene, eventyrene og hverdagsaktivitetene både finere og mer bekvemme. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Rosa
Brun
Grå
Grønn
Lilla
Metall
Rød
Gul
Barn

161 artikler

Mino, Bisse High Veclro
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Mino, Bisse High Velcro
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Cardi
320 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Mino, Ossie Velcro Waterproof
450 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Balboa Chelsea
300 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Balboa Chelsea
300 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Balboa Laceup
350 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Deli Biker
400 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Deli Chelsea High
350 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Jess High Star
380 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Mino, Ossie Waterproof Zip
400 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Mino, Ossie Zip Waterproof
400 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Zoey, Newly Zip Waterproof
450 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Accra Lace Up
650 NOK
Str. 31-39Din Sko
Vanntett
Linear, Accra Lace Up
650 NOK
Str. 31-39Din Sko
Vanntett
Linear, Accra Lace-Up
620 NOK
Str. 31-38Din Sko
Vanntett
Linear, Accra Lace-Up
620 NOK
Str. 31-38Din Sko
Vanntett
Linear, Alex Midcut
599 NOK
Str. 31-39Din Sko
Vanntett
Linear, Billy Midcut
650 NOK
Str. 31-38Din Sko
Vanntett
Linear, Jones Highboot
600 NOK
Str. 20-25Din Sko
Dinsko, Glendale
400 NOK
Str. 20-25Din Sko
Dinsko, Glendale
400 NOK
Str. 20-25Din Sko
Dinsko, Cillian Elastic
500 NOK
Str. 31-39Din Sko
Lejon, Balboa Laceup
350 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2

Kjøp boots og skoletter til barna for kalde dager

Oppdag vårt store sortiment online og handle barnas nye skoletter eller boots for samtlige av barnas lekfulle hverdagsaktiviteter.

Det mest opplagte alternativet for kalde vinterdager er naturligvis et par boots eller skoletter med varmende fôr, slitesterkt materiale og gjerne en kraftig, mønstret såle som gir godt grep på både snø og våte underlag. Og som alle foreldre vet, kan barn leke lenge i akebakker og hager når det er snø og minusgrader – artige aktiviteter og moro med vennene har en tendens til å vinne over kulden og trettheten. Desto viktigere da å være bekvem og ikke fryse på føttene. Vårt tips er å velge barneskoletter og -boots etter barnas aktiviteter og den tiden de oppholder seg ute. For barn som gjerne er ute i lange perioder året rundt, er det naturligvis ekstra viktig at skoene holder varmen, holder føttene tørre og, ikke minst, sitter bra på foten. I vårt sortiment finner du mange alternativer i alle prisklasser, slik at været aldri kan stikke kjepper i hjulene når det er tid for lek og eventyr!

Barnehage og skole en selvsagt plass for boots og skoletter

Også til skole og barnehage er boots og skoletter et godt alternativ fordi de er litt kraftigere, mer stabile og fremfor alt mer slitesterke enn enklere og tynnere sko. Dette gjelder naturligvis også i overgangsperiodene på våren og høsten når været kan skifte fort. Noen dager kreves det litt kraftigere sko, mens det kan slå om til sol og varme neste dag. La barna være med og velge. Da øker sannsynligheten for at de barneskolettene og -bootsene som du som forelder synes virker mest fornuftige, også havner på barnas føtter. Sørg for at skoene har de funksjonene du synes er viktigst, og la så barnet velge farge eller modell slik at de nye skoene blir herlige favoritter som er bekvemme, tilpasset til vær og vind og faller i smak hos barnet. Vinn-vinn!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.