Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Barn
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Pensko

Sandaler

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Ballerinasko til barn

Vår og sommer, da er et par prima ballerina det opplagte valget! Nette lavsko som dessuten er enkle å gå i. Her kan barna velge blant modeller prydet med rosetter, glitter, gull- og sølvdetaljer. Rosa, hvite, svarte eller kanskje gule. Vi byr på en fargekavalkade med ballerina i iskremaktige farger og mønstre for enhver smak.  Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
Sort
Flerfarget
Hvit
Blå
Rosa
Lilla
Metall
Barn

23 artikler

Linear, Nice
300 NOK
Str. 25-30Din Sko
Mino, Goody Ballerina
200 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Indie Ballerina
180 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Indie Ballerina Glitter
180 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Linear, Wendy
300 NOK
Str. 31-38Din Sko
Dinsko, Lanto
300 NOK
Str. 25-30Din Sko
Mino, Lanto Ballerina
150 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Ds.Lanto Butterfly
180 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Lanto Ballerina Unicorn
180 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Jasmin Bow
180 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Linear, Nice Ballerina
230 NOK
Str. 25-30Din Sko
Mino, Goody Velcro
150 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Indie Ballerina
150 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Jasmin Deco
150 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Jasmin Deco
150 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Jasmine Ballerina
199 NOK
Str. 31-38Din Sko
Dinsko, Lanto
250 NOK
Str. 20-25Din Sko
Dinsko, Lanto
250 NOK
Str. 25-30Din Sko
Dinsko, Lanto
250 NOK
Str. 25-30Din Sko
Zoey, Jasmin Glitter
150 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Lanto Elastic
150 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Ballerina
199 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
-50%
Dinsko, Ballerina
99 NOK 199 NOK
Str. 20-25Din Sko

Kjøp ballerinasko til barn for

Vår og sommer, da er et par prima ballerina til barn det opplagte valget! Nette lavsko som dessuten er enkle å gå i. Her hos FEETFIRST kan barna velge blant mange typer ballerinasko og modeller prydet med rosetter, glitter, gull- og sølvdetaljer. Rosa, hvite, svarte eller kanskje gule. Vi byr på en fargekavalkade med ballerina i iskremaktige farger og mønstre for enhver smak.

Ballerinasko = til barnas hverdag eller fest

Det fine med barnas ballerina er at de kan brukes til både hverdagens lek og bursdagsselskapet eller festen, det er de perfekte skoene å satse på for både bekvemmelighet, smidighet og avslappet finkledd. Ballerinasko er flate med en elastisk såle og ingen eller veldig lav og bekvem hæl. Det betyr at alle barn kan bruke ballerina til bursdagsselskapet eller søndagsmiddagen uten å måtte gå ubekvemt. Det viktigste for barn er jo tross alt at skoene skal være bekvemme og lekevennlige, også når man vil kle seg opp litt. Derfor er ballerinasko et perfekt valg. De er fine og man kan hoppe, danse og til og med klatre med dem.

Historien om ballerinaskoen

Hvordan har det seg at nettopp ballerinaen har fått så ekstremt stort gjennomslag blant jenter og kvinner verden over? Det begynte med en liten gutt og fortsatte med to filmstjerner. Her følger litt kul kuriosa om denne elskede, enkle tøyskoen. Det var i Italia på 1950-tallet at en kjent skodesigner skapte det første paret ballerinasko, og det var nettopp til et barn de ble laget. Nemlig hans sønn, som danset ballett og trengte et par formålstjenlige sko å danse i. Sønnen elsket dem og det var det flere som gjorde! Snart hadde ikke bare sønnens ballettgruppe bestilt ballerinasko, men også deres mødre og slektninger. Og da de største kvinnelige filmstjernene på den tiden, Brigitte Bardot og Audrey Hepburn, fikk øynene opp for ballerinaskoene, eksploderte interessen. Gjennom filmene deres slo ballerinasko gjennom på bred front og fra slutten av 1950-tallet var de en selvfølge i skogarderober over hele verden!

Så når du klikker hjem barnas nye ballerinasko fra FEETFIRST, kan du tenke på at det er en sko for både prima ballerinaer, filmstjerner og prinsesser. Og en og annen ”prins”, som vi vet fra historien om gutten som fikk det første paret. Finn barnas favoritter og handle online hos FEETFIRST.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.