Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Barn
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Pensko

Sandaler

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Babysko til de aller minste

Finnes det noe herligere enn babysko? De første stegene, foreløpige utforskninger og ønsket om å komme på beina igjen og igjen. Våre babysko hjelper barnet til å få de beste forutsetningene for den nye verdenen som åpner seg når de kan klare seg på egenhånd. God passform, lett å ta på, behagelig å ha på og selvfølgelig fin å se på. Oppdag og kjøp babysko for alle små føtter!

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
33
34
35
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Rosa
Brun
Grønn
Lilla
Metall
Gul
Rød
Barn

98 artikler

Linear, Connie
300 NOK
Str. 20-25Din Sko
Linear, Connie T-Strap
300 NOK
Str. 20-25Din Sko
Mino, Darby Checkers
200 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Mino, Bisse Basic
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Mino, Bisse Basic
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Mino, Goody Ballerina
200 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
300 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Salem Sporty
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Salem Sporty
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Bobo
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Dinsko, Junos
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Dinsko, Skate Midcut
380 NOK
Str. 20-25Din Sko
Lejon, Salem Sock Butterfly
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Salem Velcro Faded
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Juno
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Dinsko, Juno
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Dinsko, Juno
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Lejon, Newly Baby Low Velcro
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Linear, Bobo
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Mino, Bisse High Veclro
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Mino, Bisse High Velcro
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Juno Lace Up
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Lejon, Newly Retro Low Baby
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2

Kjøp babysko til barna

I vårt sortiment finner du babysko av alle mulige slag, alt for at du skal kunne finne de rette skoene for rett anledning og årstid. Felles for alle våre babysko er at de skal være lette å ta på og av. Dette både for barnas egen skyld og for den som hjelper til når de er for små til å klare det på egen hånd. Derfor finner du smarte lukninger i form av lettkneppede borrelåsbånd, elastiske lisser og praktisk elastikk blant skoene for de minste. Blant våre babysko finner du mange modeller med stødig og grepsikker såle. Det er bra for små føtter som ikke er vant med å gå og stå i lengre tid og gjerne bøyer seg og snubler. Da er det bra å ha litt ekstra støtte i form av en god yttersåle og kanskje et litt høyere skaft. Det kan gi barnet et puff i riktig retning og oppmuntre til å gå de der ekstra stegene.

Lær-å-gå-sko for alle behov

Vi håper at vi får den store æren av å utstyre et barn i din nærhet med hans eller hennes aller første lær-å-gå-sko. Og når de første babyskoene har gjort sitt og barnet er klar for neste steg, er dere velkommen tilbake. Her finnes det mengder av fine og gode sko for barn i alle aldrer. Ta en titt rundt på vår hjemmeside, les om skoene og velg et par som føles rett for nettopp dere. Du kan enkelt klikke hjem de nye babyskoene online eller besøke oss i en av butikkene, så hjelper vi deg der. Lykke til!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.