Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotilbehør

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Ballerinasko

Ballerina sko, eller ballerinaer, er en allsidig skomodell som fungerer like bra for det kledelige kontorutseendet som for kveldens middag eller fest. Med et par (eller flere) nøye utvalgte ballerinasko er du klar til med små midler å fikse et antrekk som kvalifiserer i den elegante ligaen for de fleste sammenhenger. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Rosa
Brun
Grå
Lilla
Metall
Gul
Rød
Oransje

68 artikler

Xit, Jojo
300 NOK
Din Sko
Alley Comfort, Bea
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Candy
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Candy
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Mino, Goody Ballerina
200 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Indie Ballerina
180 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Indie Ballerina Glitter
180 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Bea
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Wendy
300 NOK
Str. 31-38Din Sko
Alley Comfort, Bea
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Bea
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Lanto
300 NOK
Str. 25-30Din Sko
Mino, Lanto Ballerina
150 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Ds.Lanto Butterfly
180 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Lanto Ballerina Unicorn
180 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Xit, Menorca
330 NOK
Din Sko
Xit, Menorca
330 NOK
Din Sko

Ballerinasko til dame og barn

Ballerinasko, eller bare ballerina, er en allsidig skomodell som fungerer like bra til den velkledde kontorlooken som til kveldens middag eller selskap. Med et par (eller flere) nøye utvalgte ballerinasko er du med små midler klar for å fikse et antrekk som kvaler inn i den elegante ligaen i de fleste sammenhenger.

Ballerna - tidløs eleganse

Med sin enkle og tidløse design er ballerina en selvsagt basissko i garderoben. Men til tross for sin karakteristikk og minste fellesnevner kan disse skoene varieres i det uendelige. Både når det gjelder hvordan du matcher dem og i detaljene og materialet som skiller en ballerinasko fra en annen. Det finnes modeller som er veldig stilrene i fint og elastisk skinn, det finnes ballerinasko med stilige spenner eller detaljer på tåen og det finnes sporty ballerina med helstøpt gummisåle for en moderne touch.

Hva er hemmeligheten med ballerinasko?

Hvorfor er ballerinasko så populære? Hvordan har det seg at nye generasjoner kvinner stadig oppdager denne klassiske skoen? Ett svar kan være dens lange historie som tyder på at den fyller et behov over tid. Opprinnelsen til dagens ballerinasko går så langt tilbake som på 1500-tallet, i form av hælløs sko med omsluttende overdel. Via den utpregede ballettskoen har den siden fortsatt å utvikle seg og i dag finnes det som kjent ballerinasko i alle mulige varianter. Felles er at den mangler eller har en svært tynn hæl og at den er nett og behendig på foten. En annen selvsagt årsak til populariteten er at den er et betydelig mer bekvemt alternativ til høye hæler, men at den likevel utstråler en velkledd stil. Det er en sko du kan bruke hele dagen og/eller kvelden med opprettholdt komfort.

Ballerinasko for damer, kvinner og jenter!

Hos oss på FEETFIRST finner du ballerinasko til både kvinner og yngre jenter. Velg og vrak blant ballerina i alle prisklasser og materialer, med eller uten detaljer som stikker seg ut. Her finner du modeller med krokopreging og slangemønstret skinn, stilrene varianter i ensfarget skinn eller tøy, med fine metalldetaljer eller helt clean overdel, med rem over foten eller som slip-in, i svart, brunt eller mer fargerike nyanser. Kort sagt: ballerina er alltid rett, til både hverdags og fest og alt derimellom. Velg rett stilnivå til rett anledning, så kan det aldri bli feil med dine nye ballerinasko. Handle dine nye ballerinasko online eller i butikk og ta det første steget mot en lettere eleganse!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.