Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotilbehør

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Babysko

Vi synes at alle små føtter på de første oppdagelsesferdene fortjener behagelige, skånsomme sko som gjør hvert steg så bekvemt som mulig. Når du handler babysko hos oss, skal du alltid kunne føle deg trygg på at du får gode sko for enhver anledning, årstid og værtype. Fra sommerens sandaler og minisneakers til høstens og vinterens gummistøvler og varmfôrede, små skoletter. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
33
34
35
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Rosa
Brun
Grønn
Lilla
Metall
Gul
Rød

102 artikler

Mino, Bisse Basic
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Mino, Bisse Basic
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Mino, Goody Ballerina
200 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
300 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Salem Sporty
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Salem Sporty
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Bobo
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Dinsko, Junos
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Dinsko, Skate Midcut
380 NOK
Str. 20-25Din Sko
Lejon, Salem Sock Butterfly
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Salem Velcro Faded
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Juno
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Dinsko, Juno
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Dinsko, Juno
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Lejon, Newly Baby Low Velcro
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Linear, Bobo
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Linear, Bobo Sandal
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Mino, Bisse High Veclro
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Mino, Bisse High Velcro
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Juno Lace Up
350 NOK
Str. 20-25Din Sko
Lejon, Newly Retro Low Baby
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Indoor Baby Jogger
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Diamond
200 NOK
Str. 22-30Din Sko

Kjøp babysko til lek og eventyr

Barn som akkurat har lært å gå, kryper ofte mellom stegene og skraper da tærne i bakken. Derfor finner du et stort utvalg av babysko med forsterket tåhette i vårt sortiment. Alt for at barnet skal kunne utforske omgivelsene så fritt som mulig og at du som forelder skal slippe å rive deg i håret når skotærne skraper i asfalten eller grusen. I vårt babysortiment har vi også rikelig med lette skoletter og sneakers med høyt skaft som gir god støtte og stabilitet når ustø føtter skal ut på eventyr. Hvis det finnes noe små barn alltid bør ha minst ett par av, er det selvfølgelig gummistøvler. Denne guds gave til småbarnsforeldre (og barna selv, så klart ;)) fungerer egentlig året rundt når det regner eller lekeplassen er sølete. Alle som har vært ute og lekt i regn og vått vær, vet at det er noe magnetisk med vanndammer som gjør at barn på opptil ca. 4 år umulig kan motstå å plaske i dem. Da hjelper det ikke å påpeke at joggeskoene eller sandalene ikke er spesielt godt egnet for formålet. Da er det bedre å la barna plaske løs med et par vanntette gummistøvler med tilstrekkelig høyt skaft for å være på den sikre siden.

Bredt utvalg av babysko

Til vinterleken er det viktigste naturligvis å holde føttene varme. Ingenting er gøy hvis man fryser på føttene, spesielt ikke for små barn. Fra LINEAR og Mino for å nevne noen av våre merker for babysko, finner du støvler og skoletter som klarer både minusgrader og snø med bravur. Samtidig er de smidige nok til å fremme lek og moro. Og når sommerens sol varmer og det er klart for (solbeskyttet) lek, er et par luftige sneakers eller sandaler perfekte valg. De både beskytter føttene og gir en herlig svalhet når det er varmt. Vi har samlet hele vårt utvalg av babysko på denne siden, slik at du enkelt kan finne frem til dine favoritter. Vi håper du finner det du leter etter og at de nye skoene får være med på mye spennende! Handle babysko online eller besøk en av våre mange butikker for å få tips og råd.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.