Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
VaremerkeAttitude
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Attitude

Ny sesong, nye sko – for deg som elsker å holde deg oppdatert, synes det er gøy med trender og liker å uttrykke din stil med et personlig antrekk, er sko fra Attitude garantert noe for deg. Her finner du prisgunstig skomote som følger med i sin tid og krydrer stilen din litt ekstra. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Brun
Grønn
Grå
Attitude

63 artikler

Attitude, Arpino
600 NOK
Din Sko
Attitude, Catena
550 NOK
Din Sko
Attitude, Catena
550 NOK
Din Sko
Attitude, Doris
550 NOK
Din Sko
Attitude, Fredrika Lace
300 NOK
Din Sko
Attitude, Bailey
500 NOK
Din Sko
Attitude, Bailey
550 NOK
Din Sko
Attitude, Bailey
550 NOK
Din Sko
Attitude, Bailey
500 NOK
Din Sko
Attitude, Bailey
500 NOK
Din Sko
Attitude, Favara
520 NOK
Din Sko
Attitude, Favara
520 NOK
Din Sko
Attitude, Favara Lace
520 NOK
Din Sko
Attitude, Ribera
700 NOK
Din Sko
Attitude, 1. Adelfia Chel Plain Dk Bwn
700 NOK
Din Sko
Attitude, 1. Adelfia Loafer Blk
600 NOK
Din Sko
Attitude, Adelfia
700 NOK
Din Sko
Attitude, Adelfia Moc Toe
600 NOK
Din Sko
Attitude, Adelfia Lu Moc Toe
700 NOK
Din Sko
Attitude, Adelfia
700 NOK
Din Sko
Attitude, Ribera
700 NOK
Din Sko
Attitude, Ribera
700 NOK
Din Sko
Attitude, Ribera Chelsea
600 NOK
Din Sko
Attitude, Ribera Lace
650 NOK
Din Sko

Sko fra Attitude

Hver årstid har sine trender og skonyheter og du finner alltid aktuelle modeller fra Attitude som sørger for at du holder deg oppdatert enten det er sommer, høst, vinter eller vår. Sørg for å fylle på i skogarderoben med rett attityde i form av kule boots, sporty sneakers, sesongens snøreskoletter, hverdagsfine lavsko, bekvemme tøfler og sommerlige sandaler. Uansett om du skal på skole eller jobb, gå på klubb eller bare være med vennene på byen, er vårt tips at du sjekker det aktuelle utvalget fra Attitude hvis du trenger å oppdatere skogarderoben.

Attitude er designet i Sverige

Alle Attitude-sko designes i Sverige der vi har våre egne dyktige designere og skoteknikere som jobber fra grunnen av med hver enkelt modell. De sørger for at ethvert materiale er nøye utvalgt, hver detalj er på rett plass og at fargesettingen ligger helt rett i tiden. Resultatet er nye kolleksjoner hver vår og høst der håndverkskunnskapen og fingertuppfølelsen merkes i hvert eneste par du finner i sortimentet fra Attitude. Følg gjerne DinSko i sosiale medier og ta en tur innom her på Attitudes egen side for å få nyheter og ha full kontroll på nye stiler.

Alltid rette sko fra Attitude

Avslappet hverdag, lørdag med vennene på byen, festkveld med ekstra av alt, en herlig tur på favorittkafeen. Livet inneholder mye moro og vi sørger for at du alltid har sko som matcher din smak og dine aktiviteter. Og hvilke sko og hvilken stil som passer til din dag eller kveld, bestemmer jo faktisk bare du. Med rett attityde og ut fra din personlighet synes vi ikke at andre skal bestemme. Kjør på den stilen du trives i, så pleier alt annet å bli bra også. Bekvemt, tøft, trendy, klassisk, kult eller tidløst … Vi håper at du gjør ditt neste og kanskje beste skokjøp fra Attitude og fortsetter å gjøre din greie! Handle skoene online eller besøk oss i valgfri DinSko-butikk, så hjelper vi deg.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.