Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
VaremerkeAlley
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Alley

Hos vårt egendesignede varemerke Alley finner du moteriktige og funksjonelle sko med en stilren touch. Aktuelle sko som passer like bra i hverdagens basisgarderobe som til en kaffe eller middag på byen. Bekvemme sko som kan brukes til et hvilket som helst antrekk. En tidløs stil med twist! Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Rosa
Grå
Grønn
Metall
Gul
Rød
Oransje
Alley

130 artikler

Alley, Elka
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Hio
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Elka
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Elka
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Elka
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Aspen1
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Aspen1
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Aspen1
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Hio
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Indie
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Indie
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Indie
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Indie
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Indie
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Chiari
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Chiari
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Chiari
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Chiari
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Indie
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Aspen2
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Aspen2
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jasmin
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Sko fra Alley

Vårt merke Alley er et perfekt eksempel på at det er fullt mulig å kombinere kvalitet, mote og lave priser på sko. Moteriktige sko for enhver sesong i bra kvalitet og som passer til det meste i garderoben. En stor ressurs i vår evige streben etter å bli bedre og utvikle vårt sortiment, er at alle sko fra Alley designes av våre egne designere på hovedkontoret i Varberg. Sammen med våre erfarne skoteknikere velger de rette materialer, detaljer og funksjoner for at hver sko skal bli så bra som du og alle våre andre kunder fortjener. Vi slipper ikke skoene ut i verden før alt er på plass og finslipt til minste detalj.

Rette sko for enhver sesong

I Alleys sortiment finner du alltid aktuelle sko som passer til din stil uansett årstid og værforhold. Et par klassiske chelseaboots i stilren design er alltid rett om høsten. Varmfôrede skoletter med fine detaljer hjelper deg gjennom vinteren. Nye, friske sneakers i sesongens farger får fart på vårfølelsene. Og til sommeren kan du la tærne sprike i et par luftige sandaler. For bare å nevne noen av alle de skotypene du finner hos Alley. Du finner naturligvis også stilige støvler, nette ballerinasko, deilige tøfler, festfine boots og mengder av andre sko som du bare kommer til å elske. Fra hverdag og jobb til helgens shoppingtur og fødselsdagsfesten – det finnes Alley-sko for enhver anledning som kommer til å falle i smak hos nettopp deg.

Prisgunstige sko med stil

Vår idé med Alley er at du alltid skal kunne finne fine sko som gir både hverdagsstilen og festantrekket et løft, uten at du må betale mer enn nødvendig. Ta en titt her på vår avdeling for Alley og oppdag mangfoldet av sko fra et av våre mest populære merker. Vi er overbeviste om at du kommer til å finne mange sko som du liker. Vi tror også at du kommer til å merke hva vi mener med at kvalitet, mote og lave priser trives helt utmerket sammen. Klikk hjem ditt neste par fra Alley allerede i dag og vent på leveransen med dine nye favorittsko. Eller kom innom hos oss i butikken, så hjelper vi deg med tips og råd. Velkommen til å handle prisgunstige sko fra Alley du også!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.