Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten

PRODUKSJON

NilsonGroup eier ikke egne fabrikker, men arbeider med og produserer sko hos en rekke leverandører i et nært samarbeid. For oss er det en forutsetning for en bærekraftig og ansvarsfull virksomhet. Vi betrakter våre leverandører som partnere, og vi arbeider konstruktivt med dem og i begge parters interesse for å fremme et tillitsfullt og langsiktig samarbeid.

Transparens er viktig for oss og derfor er vi åpne med hvilke leverandører vi arbeider med:

Last ned vår leverandørliste HER.

Etiske retningslinjer

Det er av største viktighet for oss å sikre at produksjonen av våre sko skjer under sikre og rettferdige arbeidsforhold. I 2002 innførte vi våre første etiske retningslinjer og i dag har vi en velfungerende intern organisasjon når det gjelder sosial ansvarstaking i produksjonsleddet. De etiske retningslinjene for sosialt ansvar er en del av vår samarbeidsavtale med leverandøren. Retningslinjene håndterer arbeidsforholdene i produksjonsprosessen. Før vi innleder et samarbeid går vi gjennom leverandøravtalen vår med leverandøren. Leverandøren må deretter undertegne avtalen før vi går videre med samarbeidet.

Våre etiske retningslinjer bygger på FNs erklæring om menneskerettigheter, FNs konvensjoner om barns rettigheter og avskaffelse av alle former for diskriminering samt ILOs (International Labour Organisation) kjernekonvensjoner. I tillegg til internasjonale konvensjoner og anbefalinger arbeider NilsonGroup alltid ut fra gjeldende nasjonale lover, forordninger og regler i de respektive produksjonslandene.

Last ned våre etiske retningslinjer HER

Minstekrav

Ut fra våre etiske retningslinjer har vi betonet visse områder og valgt å kalle dem minstekrav. Minstekravene er grunnleggende krav til arbeidsforholdene i fabrikken og betraktes som hjørnesteiner i de mer omfattende etiske retningslinjene. Vi aksepterer f.eks. ingen former for barnearbeid eller tvangsarbeid og ingen former for diskriminering. Disse kravene må alle leverandører alltid leve opp til.

Last ned våre minstekrav HER

Kjemikalier

Overalt i vår hverdag finnes det kjemikalier av ulike slag og de fleste stoffene vi kommer i kontakt med i hverdagen, er ikke helseskadelige. Sko inneholder også kjemikalier, og i NilsonGroup har vi sammen med leverandørene et ansvar for å sikre at produktene våre ikke inneholder helsefarlige, miljøskadelige eller forbudte stoffer. NilsonGroups restriksjonslister er basert på EUs kjemikalielovgivning REACH, men stiller i mange tilfeller høyere krav enn lovgivningen. Listene er spesialtilpassede for skoproduksjon og er utarbeidet sammen med kjemikalieeksperter.

Last ned våre kjemikaliekriterier HER .

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.