Din SkoEccoNilson ShoesSkopunkten
Velg butikk
FRI FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER OVER KR 300Finn butikk

Handlekurven er tom

Frakt 0 NOK*

Total 0 NOK

*Fri frakt over kr 300!

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Ecco
  • Nilson Shoes
  • Skopunkten

MILJØ

Miljøpolicy

NilsonGroups miljøarbeid tar utgangspunkt i miljøpolicyen vår som i forlengelsen skal gjennomsyre arbeidet vårt i hvert ledd.

"Vi vil arbeide aktivt for å finne metoder for å minimere miljøpåvirkningen og stadig bli bedre på å ta mer miljøvennlige valg.

Målet med miljøarbeidet er at vi i alle ledd og innenfor alle virksomhetsområder skal arbeide med å øke vår egen og våre medarbeideres kunnskap om miljøspørsmål.

BEVISSTE ENERGIVALG I BUTIKK

I butikkene forbrukes det mye energi. Kundene behøver rett belysning og et behagelig klima når de besøker butikkene våre. Derfor er det viktig å gjøre smarte valg for å kunne tilby den opplevelsen på en ressurseffektiv måte. Vi arbeider aktivt med bærekraft sammen med våre samarbeidspartnere, f.eks. byggeierne. Det kan handle om alt fra søppelsortering til valg av strømleverandør. I de butikkene der vi har mulighet til å påvirke valget av energi, bruker vi bare miljøvennlig strøm. Vår hovedleverandør av innredning er godkjent av og arbeider i samsvar med både I-way og Q-way (ISO 9000 og ISO 14000). (De arbeider med stadige forbedringer gjennom handlingsplaner og dokumenterte mål for kvalitet, miljø og arbeidsmiljø samt forbedringer av helse og sikkerhet for de ansatte.) 

I alle nyetableringer installeres det ny energigjerrig belysning. Vi har tatt en beslutning om å bytte ut belysningen også i eksisterende butikker til LED-belysning. Det gir dobbel effekt i minsket strømforbruk i og med at LED-armaturene både bruker mindre strøm og avgir mindre varme, noe som minsker behovet for ekstra avkjøling i butikkene. Vi installerer også automatisk belysning i rom som kjøkken, toaletter, kontorer, vaskerom osv. Vi ser også i år et minsket energiforbruk, på sammenlignbare butikker, i forhold til tidligere år. (FYI – knapt 2 % for alle land, drøyt 2 % bare Sverige)

I løpet av året er det iverksatt et omfattende arbeid gjennom loven om energikartlegging (EKL). Større energiforbruk analyseres i detalj både på hovedkontor, på sentrallager og i butikk, og vi utarbeider forslag til tiltak for å minske energiforbruket. I løpet av første del av 2017 kommer vi til å evaluere tiltaksforslagene og ta en beslutning om hvilke tiltak som skal gjennomføres. 

Transporter

Ettersom 84 % av importfrakten transporteres på båt, er fremskrittene på det området ekstra viktige for oss i arbeidet med å minske selskapets miljøpåvirkning. Via for eksempel medlemskap i miljøorganisasjonen Clean Shipping Index (CSI) følger vi utviklingen og holder oss oppdaterte. CSI-organisasjonen utvikles kontinuerlig og har et samarbeid med Clean Cargo Working Group (CCWG), som også arbeider for et renere havmiljø gjennom å øke kunnskapen hos rederier om gjenvinning, utslipp, havet osv.

Kjemikalier i produksjonen

Vi nøyer oss imidlertid ikke med å bare å vurdere det ferdige produktet når det gjelder ulovlige stoffer. Vi vil også aktivt motvirke at denne typen stoffer forekommer i produksjonsprosessen. Dette ser vi som et viktig ledd i å skape sikre og sunne arbeidsforhold i fabrikkene samt å motvirke negative miljøeffekter som forurensning av grunnvann og åkerland i fabrikkens nærhet.

 


Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
+46 (0)340-86650
friends@feetfirst.no

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.