VÅRT ANSVAR

I en verden som snurrer stadig fortere, er det iblant vanskelig å løfte blikket og se ting i et større perspektiv. Men faktum er at alle vi som bor på jorden, bærer et ansvar for hvordan vi opptrer for at samfunnet vårt skal utvikles i en bærekraftig retning. Som bedrift har vi i NilsonGroup et ansvar for hvordan vi påvirker og samvirker med omgivelsene våre.

For NilsonGroup innebærer et arbeid for en bærekraftig utvikling at vi på områdene sosialt ansvar, etikk og miljø utvikler prosesser og samarbeider som kan bidra til langsiktige forbedringer for våre kunder, våre leverandører og våre egne medarbeidere. Vi anser dette bærekraftarbeidet som en viktig del av vår daglige virksomhet og legger vekt på at skoene våre produseres under gode forhold.

Hvert par sko som finnes i NilsonGroups butikker, har gjennomgått en lang reise fra idé til ferdig produkt. Med hver sko finnes det en tanke og hver enkelt modell inngår i en større kolleksjon som er planlagt og produsert lenge før den kommer ut i butikkene.

Bærekraft integreres i vårt daglige arbeid, gjennom hele verdikjeden, ettersom vi i hver del har en påvirkning på omverdenen. Verdikjeden er kjernen i vår virksomhet og behandler alle momenter en sko må gjennomgå, fra å ha vært en kreativ idé i produktutviklingsfasen til skoen kommer for salg og brukes av kundene.

;

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester godkjenner du dette. Les mer om cookies

OK

VENNLIGST GODKJENN VILKÅRENE FOR Å ABONNERE PÅ VÅRT NYHETSBREV.

Vilkår

1. Generelt

Disse vilkårene gjelder fra og med 13. september 2016 for deg som abonnerer på nyhetsbrev fra FEETFIRST.no. NilsonGroup har rett til å endre vilkårene når som helst. Personopplysningsansvarlig for FEETFIRST.no er NilsonGroup AB, bestående av butikkonseptene Din Sko, Ecco, Nilson Shoes og Skopunkten. Hensikten med å abonnere på nyhetsbrev fra FEETFIRST.no er at du som kunde skal få inspirasjon, nyheter, tilbud og rabatter. Det er kostnadsfritt å abonnere på nyhetsbrev fra FEETFIRST.no. For å kunne benytte våre rabatter og tilbud må du være 16 år eller eldre.

 
2. Håndtering av personopplysninger

Som abonnent på våre nyhetsbrev godkjenner du at dine personopplysninger lagres og håndteres i samsvar med personopplysningsloven og at NilsonGroup har rett til å analysere informasjon fra din registrering og dine kjøp i den hensikt å administrere tilbud fra FEETFIRST.no. Personopplysningene behandles også med det formål å markedsføre NilsonGroups produkter. Du har rett til en gang per år, uten kostnad, å skriftlig be om å få vite hvilke opplysninger som er registrert om deg. Du har rett til når som helst å be om rettelse av eventuelt endrede eller feilaktige opplysninger. Vi formidler/selger/bytter aldri dine opplysninger til tredjepart.

 
3. Gyldighetstid

Abonnementet gjelder uten tidsbegrensning. Hvis du ikke lenger vil ha våre nyhetsbrev, kan du når som helst avregistrere deg via en lenke i nyhetsbrevet eller kontakte FEETFIRST kundeservice.
 

4. Kontakt

FEETFIRST Kundeservice
Box 508, Härdgatan 7
SE-432 19 Varberg
Sverige


Tlf.: 800-14713
E-post: kundeservice@feetfirst.no