VÅRT ANSVAR

I en verden som snurrer stadig fortere, er det iblant vanskelig å løfte blikket og se ting i et større perspektiv. Men faktum er at alle vi som bor på jorden, bærer et ansvar for hvordan vi opptrer for at samfunnet vårt skal utvikles i en bærekraftig retning. Som bedrift har vi i NilsonGroup et ansvar for hvordan vi påvirker og samvirker med omgivelsene våre.

For NilsonGroup innebærer et arbeid for en bærekraftig utvikling at vi på områdene sosialt ansvar, etikk og miljø utvikler prosesser og samarbeider som kan bidra til langsiktige forbedringer for våre kunder, våre leverandører og våre egne medarbeidere. Vi anser dette bærekraftarbeidet som en viktig del av vår daglige virksomhet og legger vekt på at skoene våre produseres under gode forhold.

Hvert par sko som finnes i NilsonGroups butikker, har gjennomgått en lang reise fra idé til ferdig produkt. Med hver sko finnes det en tanke og hver enkelt modell inngår i en større kolleksjon som er planlagt og produsert lenge før den kommer ut i butikkene.

Bærekraft integreres i vårt daglige arbeid, gjennom hele verdikjeden, ettersom vi i hver del har en påvirkning på omverdenen. Verdikjeden er kjernen i vår virksomhet og behandler alle momenter en sko må gjennomgå, fra å ha vært en kreativ idé i produktutviklingsfasen til skoen kommer for salg og brukes av kundene.

;

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester godkjenner du dette. Les mer om cookies

OK