NilsonGroup

NilsonGroup ble etablert i 1955, da selskapets grunnlegger Rolf Nilsson startet et lite enmannsfirma i Åskloster utenfor Varberg i Sverige. I 1959 tok han sin første innkjøpsreise til Italia. I dag, 61 år senere, er NilsonGroup Skandinavias ledende skokonsern.

Gjennom våre butikkonsepter DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns, Radical Sports og franchisebaserte Ecco Stores kan vi tilby noe som passer for alle. Et uslåelig utvalg i kombinasjon med sterke varemerker.

Med ca. 330 butikker i Sverige, Norge og Finland omsatte NilsonGroup for SEK 3 milliarder i 2016.

Konsernets hovedkontor, med felles administrasjon for de ulike konseptene, ligger i Varberg. Vi har dessuten kontor for innkjøpsvirksomhet og produktutvikling i Kina. NilsonGroup sysselsetter i dag ca. 2200 personer og målet er at vi skal oppleves som en attraktiv arbeidsgiver, der våre medarbeidere kan trives, utvikles og føle stolthet. Vår felles oppgave er å gjøre det enkelt, inspirerende og gøy å handle sko!

FEETFIRST er NilsonGroups felles konsept. Her samles dine favorittskobutikker under ett og samme tak, både som fysiske butikker og online.

;

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester godkjenner du dette. Les mer om cookies

OK

VENNLIGST GODKJENN VILKÅRENE FOR Å ABONNERE PÅ VÅRT NYHETSBREV.

Vilkår

1. Generelt

Disse vilkårene gjelder fra og med 13. september 2016 for deg som abonnerer på nyhetsbrev fra FEETFIRST.no. NilsonGroup har rett til å endre vilkårene når som helst. Personopplysningsansvarlig for FEETFIRST.no er NilsonGroup AB, bestående av butikkonseptene Din Sko, Ecco, Nilson Shoes og Skopunkten. Hensikten med å abonnere på nyhetsbrev fra FEETFIRST.no er at du som kunde skal få inspirasjon, nyheter, tilbud og rabatter. Det er kostnadsfritt å abonnere på nyhetsbrev fra FEETFIRST.no. For å kunne benytte våre rabatter og tilbud må du være 16 år eller eldre.

 
2. Håndtering av personopplysninger

Som abonnent på våre nyhetsbrev godkjenner du at dine personopplysninger lagres og håndteres i samsvar med personopplysningsloven og at NilsonGroup har rett til å analysere informasjon fra din registrering og dine kjøp i den hensikt å administrere tilbud fra FEETFIRST.no. Personopplysningene behandles også med det formål å markedsføre NilsonGroups produkter. Du har rett til en gang per år, uten kostnad, å skriftlig be om å få vite hvilke opplysninger som er registrert om deg. Du har rett til når som helst å be om rettelse av eventuelt endrede eller feilaktige opplysninger. Vi formidler/selger/bytter aldri dine opplysninger til tredjepart.

 
3. Gyldighetstid

Abonnementet gjelder uten tidsbegrensning. Hvis du ikke lenger vil ha våre nyhetsbrev, kan du når som helst avregistrere deg via en lenke i nyhetsbrevet eller kontakte FEETFIRST kundeservice.
 

4. Kontakt

FEETFIRST Kundeservice
Box 508, Härdgatan 7
SE-432 19 Varberg
Sverige


Tlf.: 800-14713
E-post: kundeservice@feetfirst.no