NilsonGroup

NilsonGroup ble etablert i 1955, da selskapets grunnlegger Rolf Nilsson startet et lite enmannsfirma i Åskloster utenfor Varberg i Sverige. I 1959 tok han sin første innkjøpsreise til Italia. I dag, 61 år senere, er NilsonGroup Skandinavias ledende skokonsern.

Gjennom våre butikkonsepter DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns, Radical Sports og franchisebaserte Ecco Stores kan vi tilby noe som passer for alle. Et uslåelig utvalg i kombinasjon med sterke varemerker.

Med ca. 330 butikker i Sverige, Norge og Finland omsatte NilsonGroup for SEK 3 milliarder i 2016.

Konsernets hovedkontor, med felles administrasjon for de ulike konseptene, ligger i Varberg. Vi har dessuten kontor for innkjøpsvirksomhet og produktutvikling i Kina. NilsonGroup sysselsetter i dag ca. 2200 personer og målet er at vi skal oppleves som en attraktiv arbeidsgiver, der våre medarbeidere kan trives, utvikles og føle stolthet. Vår felles oppgave er å gjøre det enkelt, inspirerende og gøy å handle sko!

FEETFIRST er NilsonGroups felles konsept. Her samles dine favorittskobutikker under ett og samme tak, både som fysiske butikker og online.

;

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester godkjenner du dette. Les mer om cookies

OK