FEETFIRST

FEETFIRST tilbyr det beste innen skomote. Vi har samlet Sveriges ledende skokjeder i en og samme butikk! Her finner du sko fra DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns, Radical Sports og franchisebaserte ECCO Stores. Uansett om du leter etter en modell som er trendy, bekvem eller funksjonell, så har FEETFIRST noe i alle prisklasser samt for alle aldrer, stiler og behov. Det skal være lett å handle nye sko online! Bak FEETFIRST står NilsonGroup som er Skandinavias ledende skokonsern.


”MAN MÅ VÅGE å tenke nytt. Man må ha et åpent sinn og hele tiden være nysgjerrig.”

Sitatet stammer fra grunnleggeren Rolf Nilsson allerede på 1950-tallet, samme tiår som han startet sitt lille enmannsfirma utenfor Varberg. Der fødtes det som i dag er Skandinavias ledende skobedrift NilsonGroup, med butikkjedene DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns, Radical Sports og franchisebaserte ECCO Stores. Alle med ulike orienteringer, men med en sak til felles – at de i sann Rolf Nilsson-ånd synes at føttene er det viktigste.

;

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester godkjenner du dette. Les mer om cookies

OK