FEETFIRST NODin SkoEccoSkopunkten
Velg butikk
Nilson Shoes_nb
FRI FRAKT PÅ BESTILLINGER OVER KR 300
Finn butikk

Handlekurven er tom

Total 0 NOK

300 NOK GJENSTÅR TIL FRI FRAKT

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Ecco
  • Nilson Shoes
  • Skopunkten

sko

ACCESSOIRER

BALLERINASKO

LAVE SKO

PENSKO

PUMPS

SANDALER

SANDALETTER

SKOLETTER OG BOOTS

SNEAKERS

VINTERSKO

Filter

Avdeling

DAME

HERRE

SKOTILBEHØR OG ACCESSOIRER

Størrelse

35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46

Farge

SORT
HVIT
FLERFARGET
BRUN
BLÅ
GRØNN
BEIGE
ROSA
GUL
METALL
ORANSJE

Varemerke

ADIDAS

BILLI BI

BIRKENSTOCK

BJÖRN BORG

BRONX

Vis mer

Pris

500
1000
1500
2000

30 NOK

2499 NOK

SALG

Konsept

JERNS

NILSONSHOES

Anledning

BRYLLUP OG HØYTID

BUSINESS

FEST

FRITID

INNE

Butikker

OSLO

SANDVIKA

BERGEN

STAVANGER

JESSHEIM

ÅLESUND

KRISTIANSAND

MOSS

HAMAR

TRONDHEIM

VINTERBRO

Avanserte filtre

Yttermateriale

Innermateriale

Såle

Hælhøyde

Tåprofil

Hælprofil

Lukking

Vagabond logo

VAGABOND

Vagabond er et trendsikkert kvalitetskonsept som henvender seg til et bredt og bevisst publikum. Pene og bekvemme sko som passer for alle anledninger, med en vri – hverdagsmote med det lille ekstra. Her finner du alltid et variert og spennende utvalg samt det nyeste innen skomote med fokus på design og kvalitetssikre materialer. Vagabond tenker alltid fremover og har en tydelig visjon: ”To be a world famous fashion brand build on footwear”. ”Vagabond means bohemian, nomad or traveller. It can also mean drifter, outcast or stray. To us Vagabond brings to mind curiosity, a journey within each person, never coming to a stand-still or turn into a bore.”

Populære produkter

Vagabond, Zoe Platform
999 NOK
Vagabond, Amina Chelsea
1199 NOK
Vagabond, Zoe Platform
999 NOK
Vagabond, Casey
850 NOK
Vagabond, Zoe Hidden Lace
999 NOK
Vagabond, Cintia
750 NOK
Vagabond, Cintia Lace
750 NOK
ONLINE EXCLUSIVE
Vagabond, Alice
1299 NOK
Vagabond, Ayden Loafer
999 NOK
TOP SELLER
Vagabond, Cintia
750 NOK
Vagabond, Judy
1199 NOK
Vagabond, Dioon
850 NOK
ONLINE EXCLUSIVE
Vagabond, Dioon
850 NOK
Vagabond, Dioon
1199 NOK
Vagabond, Elena 2 Straps
850 NOK
Vagabond, Elena Sling
999 NOK
Vagabond, Eliza
999 NOK
Vagabond, Eliza Chain
999 NOK
Vagabond, Eliza Chain
999 NOK
Vagabond, Erica
1199 NOK
Vagabond, Erica
1199 NOK
Vagabond, Maddie
850 NOK
Vagabond, Mya
999 NOK
Vagabond, Mya
999 NOK
Vagabond, Mya
999 NOK
Vagabond, Pauline
999 NOK
Vagabond, Quincy
999 NOK
Vagabond, Quincy
1199 NOK
Vagabond, Quincy
999 NOK
Vagabond, Rose
899 NOK
Vagabond, Sandy
850 NOK
Vagabond, Sandy
850 NOK
Vagabond, Tia
799 NOK
Vagabond, Tia Metallic
799 NOK
Vagabond, Wayne
1299 NOK

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
+46 (0)340-86650
friends@feetfirst.no

Bli med i vår kundeklubb for å få exklusive tilbud!

Bli medlem og få poeng på alle dine kjop, få klubbpriser og eksklusive tillbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.