Kjøp online Søk i butikk
Din Sko

Linear, Varmforet Ankelstøvlett

499 NOK

Beskrivelse
Fine, varmfôrede chelseaboots i brun skinnimitasjon. Robust såle og praktisk elastisk bånd. Hverdagsfavoritt i høst!

Art.nr.: 300671

Varemerke: Linear

Navn: Varmforet Ankelstøvlett

Farger: Brun

Anledning: Fritid

Yttermateriale: Skinnimitasjon

Fôr/Innermateriale: Varmforet

Såle: Syntetisk

Innersåle: Fleece

Tåprofil: Rund

Hælprofil: Bred

Lukking: Elastikk og stretch

Skafthøyde i cm**: 12

Skaftvidde i cm**: 20

Hælhøyde i cm**: 3.5

*Målene er basert på str. 37 for damesko og str. 43 for herresko. Skaftvidden varierer avhengig av størrelse.
Størrelsesguide

Skriv en anmeldelse

0/5Bra men inte jättebra

Köpte dem för ett år sedan. De ser bra ut när nya men imitationskinnet är lätt skadat. Klackerna nötas ner snabbt också.. Men de är varma och bekväma med ett bra grepp.

Av - 2018-05-06

Sköna och prisvärda skor

Haft dessa skor i två år drygt och jag älskar de! De började nötas ner i hälen denna vinter så köpte iläggssula och de känns som nya igen, ett bra tips!

Av - 2017-12-17

Höll bara 2 säsonger

De djupa spåren i sulan gör att det lätt fastnar grus och småstenar där som sedan "gräver sig in" i skon och skapar hålrum som gör att sulan till slut faller sönder.

Av - 2017-02-10

Trasiga

Ena klacken har efter kort användning gått sönder inuti och går ej att laga enligt skomakare. Det går ej att gå med skon då insidan av hälen åker ned i någon form av grop.

Av - 2016-12-19

Sämst.

När jag provade dessa skor i butik var de helt underbart sköna, även så den första dagen jag använde dem. Men andra dagen började det skava på båda mina hälsenor, det var riktigt vasst i skon och skavde upp så extremt mycket att jag nu, två veckor senare, fortfarande inte läkt och kan heller inte ha på mig riktiga skor och det verkar bildas två stora ärr. Fick ju givetvis inte heller lämna tillbaka skorna pga hade använt dem, så nu har jag ett par helt nya, värdelösa skor hemma. rekommenderar inte dessa.

Av - 2016-12-06

Fant ingen butikker, velg en annen størrelse.

Fant ingen butikker, velg en annen størrelse.


PostNord leverer ordren til ditt nærmeste PostNord-utleveringssted. Varene blir vanligvis levert i løpet av 4–6 arbeidsdager.

Ved retur til nettbutikken debiteres det en returfrakt på kr 49. Bytte er kostnadsfritt. Du kan også besøke din nærmeste butikk for å bytte skoene kostnadsfritt der eller for å returnere dem direkte i butikken. Bytte skjer hos samme skokjede som skoene er kjøpt fra.

Ved spørsmål kontakt kundeservice@feetfirst.no.

Hvis du bestiller sko fra flere av våre butikkonsepter – Din Sko, Ecco, Nilson Shoes og Skopunkten – sendes skoene i samme pakke.

 • Linear Varmforet Ankelstøvlett - Brun 300671 feetfirst.no
 • Linear Varmforet Ankelstøvlett - Brun 300671 feetfirst.no
 • Linear Varmforet Ankelstøvlett - Brun 300671 feetfirst.no
 • Linear Varmforet Ankelstøvlett - Brun 300671 feetfirst.no
 • Linear Varmforet Ankelstøvlett - Brun 300671 feetfirst.no

  Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.

  OK

  BLI MEDLEM OG FÅ 10% RABATT PÅ NESTE KJØP I BUTIKK!

  VENLIGST GODKJENN VILKÅRENE.

  Medlemskap

  Disse vilkårene gjelder mellom deg og NilsonGroup AB for ditt medlemskap i FEETFIRST Friends.

  Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB. Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å identifisere deg i kassen.

  Medlemskapet gjelder i samtlige NilsonGroups butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Nilson Shoes og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husholdning. Personer i samme husholdning kan koble sammen medlemskapene sine for å samle bonus i fellesskap. Maksimalt tre medlemmer kan knyttes til et hovedmedlemskap. For sammenkobling av medlemskap kontakt FEETFIRST kundeservice.

  Bonus

  Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) er bonusgivende. For å registrere bonus må du identifisere deg i butikken og ved kjøp på feetfirst.no. Bonus beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husholdning som gir bonus. Felles opparbeidet bonus utbetales til hovedmedlem. Bonusen utgjør 2% av det totale innkjøpsbeløpet og utbetales to ganger per år. Minste beløp som utbetales, er kr 25. Utbetaling skjer i intervaller på kr 25, dvs. kr 25, kr 50, kr 75 osv. Ikke utbetalt bonus spares til neste utbetaling. Du kan bruke inntjent bonus ved kjøp av varer i NilsonGroups norske butikker eller på feetfirst.no. Du kan ikke løse inn bonus mot kontanter. Ubenyttet bonus forfaller etter ett år.

  Håndtering av personopplysninger

  NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

  NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med gjeldende lover, inkludert EUs databeskyttelsesforordning. Personopplysningssansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige. For å kunne bli medlem i FEETFIRST Friends må du oppgi personopplysninger. Hvis du ikke vil oppgi dine personopplysninger, kan du ikke bli medlem i FEETFIRST Friends. Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, fødselsår, fødselsdag, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere bonus, for å sende deg kundetilpassede medlemstilbud, for å gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring til deg basert på dine tidligere innkjøp. Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends. Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til, uten kostnad, å be skriftlig om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger. Du kan også ha rett til å anmode oss om å slette de personopplysningene vi har om deg og at vi gir deg en kopi av disse opplysningene (såkalt dataportabilitet). Hvis du ikke har noe grunnlag for anmodningen eller den er urimelig, f.eks. hvis du ber om utdrag eller sletting ofte og med korte intervaller, kan vi enten la være å innfri anmodningen eller kreve en avgift som dekker de administrative kostnadene som anmodningen medfører. Anmodningen sender du til oss på våre kontaktadresser nedenfor. Hvis du er misfornøyd med hvordan vi har behandlet dine personopplysninger, kan du også kontakte oss. Du kan også levere en klage til Datatilsynet. Ved tvister som vi ikke klarer å løse, som gjelder annet enn behandling av dine personopplysninger, kan du også bruke den online-plattformen for klager som finnes på EU-kommisjonens nettsted: http://ec.europa.eu/odr. Mer informasjon finnes på vår hjemmeside www.feetfirst.no.

  Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

  For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem. 

  Avslutte medlemskap

  Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis du ikke har foretatt noen bonusgivende kjøp i løpet av 36 måneder, avsluttes medlemskapet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrert bonus etter at medlemskapet er avsluttet.

  Endring av vilkårene

  Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 28.09.2017 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene for indirekte skade eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure) i den grad gjeldende lov ikke krever noe annet. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår integritetspolicy.

  Kontakt

  FEETFIRST kundeservice
  Box 508
  SE-432 19 Varberg, Sverige

  800-14713
  friends@feetfirst.no