Kjøp online Søk i butikk
Skopunkten

Lejon, Sneakers

249 NOK 349 NOK

3 FOR 2 – billigste paret på kjøpet eller KjØP 2 – billigste paret til 1/2 pris!

Beskrivelse
Pen sneaker fra Lejon i hvit skinnimitasjon. Tekstilfôret og med bekvem såle. En hverdagssko for alle anledninger!

Art.nr.: 305019

Varemerke: Lejon

Navn: Sneakers

Farger: Hvit

Yttermateriale: Skinnimitasjon

Fôr/Innermateriale: Tekstil

Såle: Syntetisk

Innersåle: Tekstil


Skriv en anmeldelse

0/5Produktet har ingen anmeldelser.

Fant ingen butikker, velg en annen størrelse.

Fant ingen butikker, velg en annen størrelse.


PostNord leverer ordren til ditt nærmeste PostNord-utleveringssted. Varene blir vanligvis levert i løpet av 4–6 arbeidsdager.

Ved retur til nettbutikken debiteres det en returfrakt på kr 49. Bytte er kostnadsfritt. Du kan også besøke din nærmeste butikk for å bytte skoene kostnadsfritt der eller for å returnere dem direkte i butikken. Bytte skjer hos samme skokjede som skoene er kjøpt fra.

Ved spørsmål kontakt kundeservice@feetfirst.no.

Hvis du bestiller sko fra flere av våre butikkonsepter – Din Sko, Ecco, Nilson Shoes og Skopunkten – sendes skoene i samme pakke.

 • Lejon Sneakers - Hvit 305019 feetfirst.no
 • Lejon Sneakers - Hvit 305019 feetfirst.no
 • Lejon Sneakers - Hvit 305019 feetfirst.no
 • Lejon Sneakers - Hvit 305019 feetfirst.no
 • Lejon Sneakers - Hvit 305019 feetfirst.no

  Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester godkjenner du dette. Les mer om cookies

  OK

  VENNLIGST GODKJENN VILKÅRENE FOR Å ABONNERE PÅ VÅRT NYHETSBREV.

  Vilkår

  1. Generelt

  Disse vilkårene gjelder fra og med 13. september 2016 for deg som abonnerer på nyhetsbrev fra FEETFIRST.no. NilsonGroup har rett til å endre vilkårene når som helst. Personopplysningsansvarlig for FEETFIRST.no er NilsonGroup AB, bestående av butikkonseptene Din Sko, Ecco, Nilson Shoes og Skopunkten. Hensikten med å abonnere på nyhetsbrev fra FEETFIRST.no er at du som kunde skal få inspirasjon, nyheter, tilbud og rabatter. Det er kostnadsfritt å abonnere på nyhetsbrev fra FEETFIRST.no. For å kunne benytte våre rabatter og tilbud må du være 16 år eller eldre.

   
  2. Håndtering av personopplysninger

  Som abonnent på våre nyhetsbrev godkjenner du at dine personopplysninger lagres og håndteres i samsvar med personopplysningsloven og at NilsonGroup har rett til å analysere informasjon fra din registrering og dine kjøp i den hensikt å administrere tilbud fra FEETFIRST.no. Personopplysningene behandles også med det formål å markedsføre NilsonGroups produkter. Du har rett til en gang per år, uten kostnad, å skriftlig be om å få vite hvilke opplysninger som er registrert om deg. Du har rett til når som helst å be om rettelse av eventuelt endrede eller feilaktige opplysninger. Vi formidler/selger/bytter aldri dine opplysninger til tredjepart.

   
  3. Gyldighetstid

  Abonnementet gjelder uten tidsbegrensning. Hvis du ikke lenger vil ha våre nyhetsbrev, kan du når som helst avregistrere deg via en lenke i nyhetsbrevet eller kontakte FEETFIRST kundeservice.
   

  4. Kontakt

  FEETFIRST Kundeservice
  Box 508, Härdgatan 7
  SE-432 19 Varberg
  Sverige


  Tlf.: 800-14713
  E-post: kundeservice@feetfirst.no