Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Velg butikk
Feet First_nb

Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
 • FEETFIRST NO
 • Din Sko
 • Skopunkten
 • Nilson Shoes
 • Ecco

VEDLIKEHOLD

NYE SKO TRENGER SPESIELL PLEIE

Tenk på at nye sko ikke har tilstrekkelig sterk beskyttelse mot smuss og fuktighet. Impregner derfor skoene før de brukes for første gang og deretter med jevne mellomrom – da holder de lenger.

TA UTGANGSPUNKT I MATERIALET

Lær, semsket, nubuck, oljet lær, tekstil eller sko med Tex-membran – sko finnes i mange utførelser. Visse materialer er ømtålige og krever spesiell pleie, f.eks. semsket og nubuck. Bruk alltid det skopleiepreparatet som anbefales ettersom det er spesielt tilpasset for materialet i skoen.

1. RENGJØRE

Det første trinnet i en skopleierutine er alltid rengjøring.

LÆR

Børst bort smuss med en skobørste og bruk lærrengjøring på gjenstridige flekker.

SEMSKET NUBUCK

Bruk spesialprodukter: semsketbørste, slipekloss og spesialtilpassede rengjøringsmidler. Slip ekstra på flekker, saltrender og blanke partier.

OLJET LÆR

Børst og bruk rengjøringssjampo ved behov.

TEKSTIL

Børst og bruk rengjøringssjampo ved behov. Legg ikke i vaskemaskinen.

SYNTET

Bruk en børste eller en fuktig klut for å fjerne støv og smuss.

 

2. PLEIE

LÆR

Puss opp med skokrem i rett nyanse. Skokrem på boks og tube forbedrer fargen, gjør læret blankt, impregnerer, gir næring og gjenoppretter utseendet.

SEMSKET NUBUCK

Bruk spesialkrem som gjenoppretter og impregnerer. Rubb deretter opp overflaten med semsketbørste.

OLJET LÆR

Impregneringsmiddel som tilfører ny olje, gjør at læret får et nyoljet utseende og preg samtidig som det impregnerer.

TEKSTIL

Forbedre den hvite fargen med heldekkende flytende skokrem med hvitt fargepigment.

 

3. BESKYTTE

LÆR

Skokrem impregnerer til en viss grad, men for enda bedre beskyttelse mot fuktighet anbefales det å bruke impregneringspasta (f.eks. minkolje) eller impregneringsspray. Impregneringsspray gir skoene en usynlig og ekstremt vannavvisende overflate. Enkel å bruke – bare spray på og la det tørke. Gjenta for ekstra beskyttelse.

SEMSKET NUBUCK

Bruk impregneringsspray, la den tørke og børst deretter opp den rufsete overflaten med semsketbørste. Gjenta for ekstra godt resultat.

OLJET LÆR

Impregneringsmiddel som tilfører ny olje, gjør at læret får et nyoljet utseende og preg samtidig som det impregnerer.

TEKSTIL

Spray på et tynt lag impregneringsspray. La det tørke og gjenta for ekstra godt resultat.

SYNTET

Påfør en vannbasert impregneringsspray. Viktig! Bruk ikke impregnering beregnet på lær ettersom den kan ødelegge skoenes overdel og gjøre den flekkete.

LAKKET LÆR OG GUMMI

Bruk ikke impregneringsspray på disse materialene.

 

4. FRISKE OPP

SELVSAGTE DEOPRODUKTER

Velduftende sko og føtter får du ved hjelp av antiluktsprayer eller deosåler – like selvsagt som vanlig deodorant!

INNLEGGSSÅLER FOR BEDRE KOMFORT OG HYGIENE

Et par føtter svetter opptil 20 ml hver dag. Bytt derfor sko ofte og la skoene hvile og puste. Innleggssåler gir ikke bare bedre komfort og passform, de absorberer også fuktigheten slik at både føttene og skoene har det betydelig bedre. Bytt sålene ofte.

 

Få skoene dine til å holde lenger

 • Tex-membran som for eksempel Gore-Tex gjør skoene vanntette, men yttermaterialet må fortsatt stelles som vanlig.
 • Sko med undersåle av lær tåler ikke vann. Bruk spesielt impregneringsmiddel som beskytter lærsålen.
 • Bruk skohorn når du tar på deg skoene, så holder hælkappen lenger.
 • Våte sko skal selvtørke i romtemperatur. Gjerne med skoblokk for formens skyld.
 • Bruk skoblokk for å beholde formen når skoene ikke brukes.
 • Skoposer beskytter skoene under vinter- eller sommeroppbevaringen.
 • Støvelstøtte bevarer støvelskaftets form og sørger for at støvlene ikke folder seg sammen.
 • Klassiske gummikalosjer beskytter skoene mot regn, snø og salt.
 • Bytt skosnører – gamle sko blir som nye!
 • Hullforsterkere, nagler, steiner og perler gjør skoene mer ømtålige.

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

Bli med i vår kundeklubb for å få exklusive tilbud!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.