Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten

Størrelsesguide

Vår størrelsesguide er generell og avvik kan forekomme. Målene som angis, er de generelle målene på lesten for hver størrelse, det vil si skoens innermål.

Størrelse
12,7 19
13,3 20
14,0 21
14,7 22
15,3 23
16,0 24
16,7 25
17,3 26
18,0 27
18,7 28
19,3 29
20,0 30
20,7 31
21,3 32
22,0 33
22,7 34
23,3 35
24,0 36
24,7 37
25,3 38
26,0 39
26,7 40
27,3 41
28,0 42
28,7 43
29,3 44
30,0 45
30,7 46
31,3 47
32,0 48
32,7 49
33,3 50
   
 

Et barns fot vokser hele tiden og for å få plass til å vokse bør innermålet være 1,5–2 cm større enn foten. Spesielt på vintersko for at foten skal kunne vokse eller for å kunne ha en ekstra såle eller tykkere strømper slik at man virkelig holder varmen. Er barnets fot 19 cm, bør størrelse 30 eller 31 være passende avhengig av skotypen.

Har du en fot som måler ca. 25,5 cm, bør størrelse 39 passe deg bra avhengig av hvor stor plass du vil ha fra tærne frem til spissen av skoen.

SLIK FINNER DU RETT STØRRELSE

1. Legg et papir på gulvet inntil en vegg.
2. Plasser foten på papiret med hælen inntil veggen.
3. Trekk en strek på papiret etter stortåen.
4. Mål avstanden fra papirkanten til streken med en linjal eller et målebånd.
5. Ved hjelp av størrelsesguiden nedenfor kan du deretter se hvilken størrelse som passer for deg.

NØYAKTIGE INNERMÅL BARN

Vi oppgir også skoens nøyaktige innermålslengde på de fleste av våre barnesko. Hvis det finnes et mål per størrelse på produktsiden, er det dette som gjelder for nettopp denne modellen. På dette målet anbefales det en vekstmargin på ca 1,5–2 cm. For å få rett størrelse måler du barnets fot og legger til vekstmarginen på 1,5–2 cm. Velg deretter den størrelsen som har et mål som matcher.

Eksempel: barnets fot er 16,5 cm, velg en størrelse som har et mål på cirka 18–18,5 cm (barnets fot i cm + vekstmargin 1,5–2 cm = innermålslengde i cm).

I butikken finner du det nøyaktige målet på prisetiketten.

SLIK MÅLES VÅRE SKO

Skafthøyde - måles fra hælens overkant til støvelens overkant.

Hælhøyde - måles bak på hælen.

Skaftvidde - måles der skaftet er videst over leggen.

Målene er basert på str. 37 for damesko og str. 43 for herresko. Skaftvidden varierer avhengig av størrelse.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.