FEETFIRST NODin SkoNilson ShoesSkopunkten
Velg butikk
FRI FRAKT PÅ BESTILLINGER OVER KR 300
Finn butikk

Handlekurven er tom

Total 0 NOK

300 NOK GJENSTÅR TIL FRI FRAKT

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Ecco
  • Nilson Shoes
  • Skopunkten

dame

BALLERINASKO

LAVE SKO

OUTDOOR AND TREKKING

PENSKO

PUMPS

SANDALER

SANDALETTER

SKOLETTER OG BOOTS

ANKELBOOTS

BIKERBOOTS

BOOTS MED SNØRE

BOOTS MED STRIKK

BOOTS TIL PENT

CHELSEABOOTS

MELLOMHØY BOOTS

SNEAKERS

SPORTSSKO

STØVLETTER

VINTERSKO

Filter

Størrelse

35
36
37
38
39
40
41
42

Farge

SORT
BRUN
BLÅ
RØD
BEIGE
GRÅ
GRØNN
HVIT

Pris

500
1000
1500
2000

30 NOK

2499 NOK

SALG

Konsept

ECCO

Anledning

FEST

Butikker

OSLO

SANDVIKA

SKI

BERGEN

ÅLESUND

HAMAR

Avanserte filtre

Yttermateriale

Innermateriale

Såle

Hælhøyde

Tåprofil

Hælprofil

Lukking

BOOTS OG STØVLETTER FOR DAME HOS ECCO

Komfortable boots og støvletter fra ECCO er favoritter som du aldri kan få for mange av. Oppdag klassiske modeller med nye uttrykk. Mykt kvalitetsskinn, fin semsket, vakre detaljer og ulike hælhøyder gir deg stil og funksjon som aldri blir umoderne. Oppdag også våre slitesterke boots og støvletter med vanntett GORE-TEX®-membran som lar føttene dine puste. Klikk enkelt hjem dine nye favoritter fra ECCO online.

ECCO

Populære produkter

0
0
Ecco, Shape 55 Western
1599 NOK
0
0
Ecco, Shape 55 Western
1499 NOK
0
0
Ecco, Sartorelle 25
1599 NOK
0
0
0
Ecco, Babett
1599 NOK
0
Ecco, Shape M 35
1499 NOK
0
0
Ecco, Shape M 35
1499 NOK
0
0
0
Ecco, Tred Tray W
1599 NOK
0
0
0
Ecco, Tred Tray W
1599 NOK
0
Ecco, Elaine
1399 NOK
0
0
Ecco, Elaine
1399 NOK
0
Ecco, Shape
1699 NOK
0
0
Ecco, Shape 35 Mod Block
1699 NOK
0
0
Ecco, Shape 35 Mod Block
1499 NOK
0
0
0
Ecco, Soft 7 Tred
1699 NOK
0
0
0
Ecco, Aquet
1599 NOK
0
0
Ecco, Bella
1299 NOK
0
Ecco, Sartorelle 25
1799 NOK
0
Ecco, Sartorelle 25
2099 NOK
0
0
Ecco, Sartorelle 25
1799 NOK
0
Ecco, Sartorelle 25
1599 NOK
0
0
Ecco, Sartorelle 25
2099 NOK
0
0
Ecco, Sartorelle 25 Tailored
1899 NOK
0
0
Ecco, Sartorelle 25 Tailored
1899 NOK
0
0
Ecco, Shape 75 Block
1799 NOK
0
Ecco, Shape M 35
1499 NOK

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
+46 (0)340-86650
friends@feetfirst.no

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.