FEETFIRST NODin SkoNilson ShoesSkopunkten
Velg butikk
FRI FRAKT PÅ BESTILLINGER OVER KR 300
Finn butikk

Handlekurven er tom

Total 0 NOK

300 NOK GJENSTÅR TIL FRI FRAKT

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Ecco
  • Nilson Shoes
  • Skopunkten

dame

BALLERINASKO

LAVE SKO

BROGUE

DRESSKO

HVERDAGSSKO

LOAFERS

MOKKASINER

SNØRESKO

SPASERSKO

OUTDOOR AND TREKKING

PENSKO

PUMPS

SANDALER

SANDALETTER

SKOLETTER OG BOOTS

SNEAKERS

SPORTSSKO

STØVLETTER

VINTERSKO

Filter

Størrelse

36
37
38
39
40
41
42

Farge

SORT
BRUN
BLÅ
RØD
BEIGE
GRÅ
LILLA
HVIT
ROSA

Pris

500
1000
1500
2000

30 NOK

2499 NOK

SALG

Konsept

ECCO

Anledning

Butikker

OSLO

SANDVIKA

SKI

BERGEN

ÅLESUND

HAMAR

Avanserte filtre

Yttermateriale

Innermateriale

Såle

Hælhøyde

Tåprofil

Hælprofil

Lukking

LAVSKO FOR DAME HOS ECCO

Skjem bort føttene dine med fine og fantastisk bekvemme lavsko fra ECCO. Her finner du mengder av moteriktige og støtdempende sneakers, snøresko, slip-ons, tekstilmodeller og festfine lavsko som følger deg i hvert steg. Unn deg noe ekstra og klikk hjem et par ordentlig behagelige favoritter allerede nå. Handle lavsko fra ECCO online. 

ECCO

Populære produkter

0
Ecco, Soft 2.0
999 NOK
200 KR RABATT
0
0
0
Ecco, Soft 1 W
1199 NOK
0
0
Ecco, Soft 1
1099 NOK
0
0
0
Ecco, Soft 7
1299 NOK
0
Ecco, Felicia
1199 NOK
0
0
Ecco, Sartorelle 25 Tailored
1599 NOK
0
Ecco, Soft 2.0
999 NOK
0
0
0
Ecco, Felicia
1199 NOK
0
0
0
Ecco, Soft 7 W
1299 NOK
0
0
Ecco, Anine
1499 NOK
0
0
Ecco, Bella
1199 NOK
0
0
Ecco, Bella
1099 NOK
200 KR RABATT
0
0
Ecco, Soft 1
1099 NOK
0
0
Ecco, Sartorelle 25 Tailored
1599 NOK
0
Ecco, Anine
1499 NOK
0
0
Ecco, Soft 2.0
999 NOK
0
Ecco, Felicia
999 NOK
0
Ecco, Soft 2.0
999 NOK
0
0
Ecco, Soft 2.0
999 NOK
0
0
Ecco, Incise
899 NOK
0
0
Ecco, Soft 1
799 NOK 1199 NOK
0
0
Ecco, Incise
899 NOK 1399 NOK
ONLINE EXCLUSIVE
0
Ecco, St1
999 NOK 1599 NOK
ONLINE EXCLUSIVE
0
0
Ecco, Cool
1099 NOK 1599 NOK
0
0
Ecco, Soft 1
699 NOK 1099 NOK

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
+46 (0)340-86650
friends@feetfirst.no

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.