BLI BEKVEM I HÆLER

Har du lyst til å bruke hæler, men synes at det er vanskelig å gå i dem? Ta det bare med ro, vi gir deg tipsene som gjør deg like bekvem som pen med hælene på! Velkommen til vår hælskole.

1. Trene 

Øvelse gjør mester. Gå rundt med hælene hjemme en stund, ta en spasertur nede i gaten eller støvsug i pumpsene! At det ser lett ut for ”proffene” å gå i hæler, skyldes rett og slett at de har gjort det i mange mil og mange timer.

2. Hælen

Legg ikke tyngden på tærne, det kommer til å føre til at du får smerter og lener deg fremover. Prøv å strekke på deg og gå akkurat som du gjør med vanlige sko.

3. Ta korte steg 

Ikke så korte at det ser rart ut, men bare litt kortere enn det du vanligvis gjør. Det gir deg bedre balanse!

4. Bred hæl 

Begynn ditt nye hælliv med en stabil hæl. En smalere kan føles ustødig for en nybegynner. En bred og kraftig hæl er topp, både på fest og til hverdags! Som en bonus er det ekstra trendy akkurat nå.

5. Platå 

Med en liten platå, blir det lettere å gå i hæler. Hellingen for foten blir mindre, men det ser fortsatt like pent ut!

6. Hælen i sentrum 

Hvor sitter hælen? For deg som er oppå er det lettere å gå i en hæl som sitter midt på fotens hæl snarere enn ytterst på hælryggen.

7. Attityde 

Strekk på deg! Figuren blir automatisk bedre i hæler når balansesansen og andre muskler enn vanlig kobles inn. Rett i ryggen og blikket fremover – du eier!

8. Core 

Lite herlig core-trening forebygger ikke bare ryggsmerter og styrker magemusklene dine. Den hjelper deg også med å se flottere ut i hæler ettersom du blir sterkere og får stoltere holdning.

ØVELSE GJØR MESTER

Sånn, nå er det bare å sette i gang! Velg rett hælsko for nettopp deg, med god passform og i rett størrelse. Tenk på å ta en pause mellom øktene når dette med hæler er nytt for deg. Når det kommer en låt du kan leve uten, forlat dansegulvet og slapp av en stund. Psst… et par bekvemme ballerinasko kan være smart å ha som back up!

Vil du ha hjelp med å prøve nettopp dine hælsko? Vi gir deg ekspertråd! Ta en tur innom din Din Sko-butikk, så finner vi rett sammen. Klar for å slå deg løs og shoppe allerede nå? Velkommen inn i nettbutikken!

For nybegynnere tipser vi om hæler fra DS, som har noe mer komfort og litt mer stabile hæler. Til proffene tipser vi om å fråtse i hæler som ånder av attityde. Lyst på pumps? XIT har rekordmange modeller å velge mellom i vår og sommer.

TIL ELLINOR SOM DELTE SINE ERFARINGER.   

Hva er dine tre beste tips for å lære seg å gå i hæler?

– Gå ut i et par stiletthæler en kveld. Etter tre timer har man lært seg det uten problemer og kan gå i hvilke som helst andre hæler etterpå! 

– Ta små steg, ikke lange steg slik modellene gjør på en catwalk. Det kan du lære deg å gjøre med tiden.

– Begynn å bruke hæler til hverdags. De trenger ikke å være spesielt høye, da får man det inn som en vane og kan trekke på seg de kjempestilige i helgen. Så slipper de å stå der og samle støv bare fordi du ikke våger å bruke dem.

– Kjøp en hæl med høy platå! Eller kilehæl. De er laget for nybegynnere!

Hva er ditt verste og beste hælminne?

– Det verste var nok da en hæl falt av da jeg var ute. Da var det bare å skjemmes og snike seg bort derfra. En annen gang satte hælen seg fast i gitteret som vanligvis finnes utenfor dørene til en T-baneinngang. Da var det også bare å gå hjem og bytte ... Hver gang jeg velger et par hæler som er helt FLATE under, når det er is ute ... Da skal man faktisk ikke ha noen hæl. 

Følg Ellinor Löfgren på Instagram:  https://www.instagram.com/ellinorlofgren/

Dinsko, Pumps

199 NOK 399 NOK

Xit, Pumps

99 NOK 399 NOK

Xit, Sandalett

299 NOK 399 NOK

Xit, Pumps

299 NOK 399 NOK

Xit, Pumps

199 NOK 399 NOK

Xit, Pumps

99 NOK 399 NOK

Dinsko, Pumps

299 NOK 399 NOK
;

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.

OK

BLI MEDLEM OG FÅ 10% RABATT PÅ NESTE KJØP I BUTIKK!

VENLIGST GODKJENN VILKÅRENE.

Medlemskap

Disse vilkårene gjelder mellom deg og NilsonGroup AB for ditt medlemskap i FEETFIRST Friends.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB. Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å identifisere deg i kassen.

Medlemskapet gjelder i samtlige NilsonGroups butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Nilson Shoes og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husholdning. Personer i samme husholdning kan koble sammen medlemskapene sine for å samle bonus i fellesskap. Maksimalt tre medlemmer kan knyttes til et hovedmedlemskap. For sammenkobling av medlemskap kontakt FEETFIRST kundeservice.

Bonus

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) er bonusgivende. For å registrere bonus må du identifisere deg i butikken og ved kjøp på feetfirst.no. Bonus beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husholdning som gir bonus. Felles opparbeidet bonus utbetales til hovedmedlem. Bonusen utgjør 2% av det totale innkjøpsbeløpet og utbetales to ganger per år. Minste beløp som utbetales, er kr 25. Utbetaling skjer i intervaller på kr 25, dvs. kr 25, kr 50, kr 75 osv. Ikke utbetalt bonus spares til neste utbetaling. Du kan bruke inntjent bonus ved kjøp av varer i NilsonGroups norske butikker eller på feetfirst.no. Du kan ikke løse inn bonus mot kontanter. Ubenyttet bonus forfaller etter ett år.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med gjeldende lover, inkludert EUs databeskyttelsesforordning. Personopplysningssansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige. For å kunne bli medlem i FEETFIRST Friends må du oppgi personopplysninger. Hvis du ikke vil oppgi dine personopplysninger, kan du ikke bli medlem i FEETFIRST Friends. Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, fødselsår, fødselsdag, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere bonus, for å sende deg kundetilpassede medlemstilbud, for å gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring til deg basert på dine tidligere innkjøp. Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends. Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til, uten kostnad, å be skriftlig om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger. Du kan også ha rett til å anmode oss om å slette de personopplysningene vi har om deg og at vi gir deg en kopi av disse opplysningene (såkalt dataportabilitet). Hvis du ikke har noe grunnlag for anmodningen eller den er urimelig, f.eks. hvis du ber om utdrag eller sletting ofte og med korte intervaller, kan vi enten la være å innfri anmodningen eller kreve en avgift som dekker de administrative kostnadene som anmodningen medfører. Anmodningen sender du til oss på våre kontaktadresser nedenfor. Hvis du er misfornøyd med hvordan vi har behandlet dine personopplysninger, kan du også kontakte oss. Du kan også levere en klage til Datatilsynet. Ved tvister som vi ikke klarer å løse, som gjelder annet enn behandling av dine personopplysninger, kan du også bruke den online-plattformen for klager som finnes på EU-kommisjonens nettsted: http://ec.europa.eu/odr. Mer informasjon finnes på vår hjemmeside www.feetfirst.no.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem. 

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis du ikke har foretatt noen bonusgivende kjøp i løpet av 36 måneder, avsluttes medlemskapet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrert bonus etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 28.09.2017 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene for indirekte skade eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure) i den grad gjeldende lov ikke krever noe annet. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår integritetspolicy.

Kontakt

FEETFIRST kundeservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige

800-14713
friends@feetfirst.no