All lights on girls!
– En innsamling som støtter Plan Internationals arbeid 

Hjelp oss med å styrke jenters rettigheter i verden ved å støtte vårt samarbeid med Plan Internationals initiativ #flickorslikavillkor. I mange utviklingsland diskrimineres unge jenter nettopp fordi de er jenter. De utsettes for vold, mister retten til å gå på skole, giftes bort i ung alder og blir gravide når de selv er barn. Plan International arbeider kontinuerlig for å forbedre situasjonen for utsatte jenter.

Du følger = Vi gir!

Akkurat nå gir vi 1 krone for hver ny følger til vår Instagramkonto @dinsko mellom 20.4 og 24.5. Spre ordet og hjelp oss med å hjelpe, bidra til en bedre verden med bare et klikk.

Bare en tier

Vi starter opp innsamlingsinitiativet ”All lights on girls” i alle våre Din Sko-butikker fra og med torsdag 20. april. Det gir deg mulighet til frivillig å gi 10 kroner eller mer for å støtte arbeidet for unge jenter. Velkommen innom i din nærmeste Din Sko-butikk allerede nå for å bidra. Det kaller vi girl power!

Hva går pengene til?
Les mer: https://plansverige.org/flickafadder 

;

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester godkjenner du dette. Les mer om cookies

OK